Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Добар е овај да го соберат. КОЊ е. Ќе ровари.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Па гледаше ли барем една утакмица на Холандија на првенствово?
Сигурно никој го нема гледано во ПСВ, ама на првенствово беше сосема солиден, особено офанзивно.
Хакими колку пати го гледаше пред да дојде во Интер? Два пати? Кога играше против нас?

И не се вика Демфис, туку Дaмфриз.
Дали ти го гледаше Лазаро против Македонија на квалификациите пред да дојде во Интер? Партал не направи... Јас само тогаш го гледав и ми се виде ок.
Исто и Демфриз, ок е на квалификацииве ама не сум го гледал друг пат.

Хакими играше за Дортмунд на високо ниво, не само во бундеслига и во ЛШ. И неколку години е помлад.

Баш сакам да ме демантира. Јас и за Икарди мислев нема да може да го замениме со Лукаку...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.769
Хакими играше за Дортмунд на високо ниво, не само во бундеслига и во ЛШ. И неколку години е помлад.
Па затоа Хакими е 70 мил. а овој околу 20.

Од тоа што има на маркетот и колку сме финансиски моќни, ова е таманка трансфер ако се оствари. Секако подобра опција од Запакоста или Флоренци.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На 8ми јули почињаат со тренинзи.
Од тие што беа на Европско не знам по колку дена им следи одмор, турчинот испадна у групи, Миланчо исто, Броз, Перишиќ и Де Фрај испаднаа у исто време, Лукаку 5 дена после нив.
Горе доле би требало да се поклопат со враќањето, неколку дена плус минус. Тука ќе бидат во голем дел од припремите, мислам заедно.

Од другиве што ќе се приклучат покасно, Гери, Барела, Лаутаро, Весино, Санчез и Видал, во зависност кога ќе завршат со репрезентациите.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
На 8ми јули почињаат со тренинзи.
Од тие што беа на Европско не знам по колку дена им следи одмор, турчинот испадна у групи, Миланчо исто, Броз, Перишиќ и Де Фрај испаднаа у исто време, Лукаку 5 дена после нив.
Горе доле би требало да се поклопат со враќањето, неколку дена плус минус. Тука ќе бидат во голем дел од припремите, мислам заедно.

Од другиве што ќе се приклучат покасно, Гери, Барела, Лаутаро, Весино, Санчез и Видал, во зависност кога ќе завршат со репрезентациите.
Многу ме интересира(скоро колку што ме интересира каква е Адријана Лима у кревет :) ) какви очекувања имаш од новата сезона и од мистер Инзаги?
Дали ќе биде јака борба за 4то или ќе изгазиме све и лагано втора ѕвездичка ќе стаиме на амблемот?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Многу ме интересира(скоро колку што ме интересира каква е Адријана Лима у кревет :) ) какви очекувања имаш од новата сезона и од мистер Инзаги?
Дали ќе биде јака борба за 4то или ќе изгазиме све и лагано втора ѕвездичка ќе стаиме на амблемот?

Чекај да заврши трансфер периодот прво, да видиме на што ќе личи составот а и составите на другите екипи.
Нормално дека очекувам повторно да се бориме за титула, Јуве сигурно нема да биде мртов како лани, а од другиве екипи некако не глеам сериозен кандидат за Скудетото.
Сега за сега тоа е, као што кажав нека се средат составите па да иаме поголема претстава.
Автоматски споено мислење:

А што мислиш за Лима? Мирна е таква секси за галење или дива мачка спремна за борба со гризање и гребење?

Јас секако све би и дозволил ама повеќе би сакал да е мирна и нежна, така да ужива доека и ги причинувам најголемите задоволства.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Чекај да заврши трансфер периодот прво, да видиме на што ќе личи составот а и составите на другите екипи.
Нормално дека очекувам повторно да се бориме за титула, Јуве сигурно нема да биде мртов како лани, а од другиве екипи некако не глеам сериозен кандидат за Скудетото.
Сега за сега тоа е, као што кажав нека се средат составите па да иаме поголема претстава.
Автоматски споено мислење:

А што мислиш за Лима? Мирна е таква секси за галење или дива мачка спремна за борба со гризање и гребење?

Јас секако све би и дозволил ама повеќе би сакал да е мирна и нежна, така да ужива доека и ги причинувам најголемите задоволства.
Мислам дека е мирничка.
Би ја згазил од ебење :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Па затоа Хакими е 70 мил. а овој околу 20.

Од тоа што има на маркетот и колку сме финансиски моќни, ова е таманка трансфер ако се оствари. Секако подобра опција од Запакоста или Флоренци.
Денес има инфо за 15.
Ако се погоди би било супер.
Сакаат и Перо да го даваат поради високата плата, а дог му истекува наредна сезона.
Костич да се земе замена и ке бидеме покриени по страните.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.178
Поени од реакции
10.159
Како ли ќе почнат припремиве без Лонго? Нова ера..

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Нешто распоред за пријателски?
Минатата година почнуваа на почетокот на месецов, најверојатно и летово ке има некој тест натпревар.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Оде хакими за 60 милиона плус 8 мил. лесноостварливи бонуси и плус 3мил. ако освои златна топка/златен кур или шоидае.
Муабетот ми е дека дилов е мизерија за секој нормален навивач.
За посебните - е супер :)

• Хаха
Reactions: Syn

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Да го продадеш најдобриот десен бек во светот за ебани 60М, тоа го може само нашиот клуб.

Затоа сметам дека оризарите колку побрзо го продават клубот, толку подобро за нас.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Да го продадеш најдобриот десен бек во светот за ебани 60М, тоа го може само нашиот клуб.

Затоа сметам дека оризарите колку побрзо го продават клубот, толку подобро за нас.
Не бе супер си тераат само не им текнало дека можат да направат Capital increase или со други зборови:

"Тоа значи дека издаваат нови акции и парите од продавање на тие акции го зајакнуваат капиталот на фирмата. Обично акциите у овој случај ги купува мнозинскиот сопственик.
Или со други зборови сопственикот пумпа пари у фирмата".

Да им текнело може ќе го задржеа ростерот и само ќе додадеа лев бек ама јбг,малце спорички се овие нашиве,не се будали ко Ањели фамилијата :)

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Не бе супер си тераат само не им текнало дека можат да направат Capital increase или со други зборови:

"Тоа значи дека издаваат нови акции и парите од продавање на тие акции го зајакнуваат капиталот на фирмата. Обично акциите у овој случај ги купува мнозинскиот сопственик.
Или со други зборови сопственикот пумпа пари у фирмата".

Да им текнело може ќе го задржеа ростерот и само ќе додадеа лев бек ама јбг,малце спорички се овие нашиве,не се будали ко Ањели фамилијата :)

Ако не се лажам нашиве уше не се искочени на берза,така да неможат да штанцаат акции...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom