- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.346
- Поени од реакции
- 11.775
Добар е овај да го соберат. КОЊ е. Ќе ровари.
Дали ти го гледаше Лазаро против Македонија на квалификациите пред да дојде во Интер? Партал не направи... Јас само тогаш го гледав и ми се виде ок.Па гледаше ли барем една утакмица на Холандија на првенствово?
Сигурно никој го нема гледано во ПСВ, ама на првенствово беше сосема солиден, особено офанзивно.
Хакими колку пати го гледаше пред да дојде во Интер? Два пати? Кога играше против нас?
И не се вика Демфис, туку Дaмфриз.
Па затоа Хакими е 70 мил. а овој околу 20.Хакими играше за Дортмунд на високо ниво, не само во бундеслига и во ЛШ. И неколку години е помлад.
Многу ме интересира(скоро колку што ме интересира каква е Адријана Лима у кревет ) какви очекувања имаш од новата сезона и од мистер Инзаги?На 8ми јули почињаат со тренинзи.
Од тие што беа на Европско не знам по колку дена им следи одмор, турчинот испадна у групи, Миланчо исто, Броз, Перишиќ и Де Фрај испаднаа у исто време, Лукаку 5 дена после нив.
Горе доле би требало да се поклопат со враќањето, неколку дена плус минус. Тука ќе бидат во голем дел од припремите, мислам заедно.
Од другиве што ќе се приклучат покасно, Гери, Барела, Лаутаро, Весино, Санчез и Видал, во зависност кога ќе завршат со репрезентациите.
Чекај да заврши трансфер периодот прво, да видиме на што ќе личи составот а и составите на другите екипи.Многу ме интересира(скоро колку што ме интересира каква е Адријана Лима у кревет ) какви очекувања имаш од новата сезона и од мистер Инзаги?
Дали ќе биде јака борба за 4то или ќе изгазиме све и лагано втора ѕвездичка ќе стаиме на амблемот?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Мислам дека е мирничка.Чекај да заврши трансфер периодот прво, да видиме на што ќе личи составот а и составите на другите екипи.
Нормално дека очекувам повторно да се бориме за титула, Јуве сигурно нема да биде мртов како лани, а од другиве екипи некако не глеам сериозен кандидат за Скудетото.
Сега за сега тоа е, као што кажав нека се средат составите па да иаме поголема претстава.
Автоматски споено мислење:
А што мислиш за Лима? Мирна е таква секси за галење или дива мачка спремна за борба со гризање и гребење?
Јас секако све би и дозволил ама повеќе би сакал да е мирна и нежна, така да ужива доека и ги причинувам најголемите задоволства.
Денес има инфо за 15.Па затоа Хакими е 70 мил. а овој околу 20.
Од тоа што има на маркетот и колку сме финансиски моќни, ова е таманка трансфер ако се оствари. Секако подобра опција од Запакоста или Флоренци.
Не бе супер си тераат само не им текнало дека можат да направат Capital increase или со други зборови:Да го продадеш најдобриот десен бек во светот за ебани 60М, тоа го може само нашиот клуб.
Затоа сметам дека оризарите колку побрзо го продават клубот, толку подобро за нас.
Ако не се лажам нашиве уше не се искочени на берза,така да неможат да штанцаат акции...Не бе супер си тераат само не им текнало дека можат да направат Capital increase или со други зборови:
"Тоа значи дека издаваат нови акции и парите од продавање на тие акции го зајакнуваат капиталот на фирмата. Обично акциите у овој случај ги купува мнозинскиот сопственик.
Или со други зборови сопственикот пумпа пари у фирмата".
Да им текнело може ќе го задржеа ростерот и само ќе додадеа лев бек ама јбг,малце спорички се овие нашиве,не се будали ко Ањели фамилијата
Sent from my SM-G975U using Tapatalk