Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби, ако силно веруваме дека вирусот е грип, ќе биде. Можеби.![]()
Britanija ukida sve mjere, odbacuje i maske: ‘Bit ćemo najotvoreniji u Europi i s koronom živjeti kao s gripom‘
‘Neki članovi društva će maske htjeti nastaviti nositi zbog sasvim legitimnih razloga, no o tome će odlučivati građani, a ne vlada‘www.jutarnji.hr
Ако новиве мутации немаат намера да запрат, можеби најдобра опција е да прифатиме да живееме без никакви мерки и да мислиме дека вирусов е грип.
да зајакнеме здравство , да се вработи медицински персонал, да се изградат болнички установи и со господ напред.
Гледам дека скоро сите се држат за левата рака, но и неколкумина за десната! Има правило во која рака треба да се прими вакцината (не само оваа, туку општо)? И зошто?![]()
Ае да прашам дали смеам да имам физичка активност(тренинг) после вакцинирање?
Прашав затоа што сите белези, па и по моето сеќавање и сите вакцини (редовните) сум ги примил во левата, иако сум левак! Дури и во основно ми се здрви левата рака по примена вакцина. Затоа чисто ме интересираше. Мислев дека е правило. Сепак фала за одговорот.Нема пошто не е битно. Те прашуваат на пункт на која страна сакаш и обично препорачуваат во не-доминантната рака. То е.
Како се откажува термин?
... за разлика од другите како што гледам како се потсмеваат на нешто што можеби не е правилно, а јас со најдобра намера, не мора да прифатат, ниту очекувам да размислат малку со својата глава, за да неколку членови со хе хехехе хеее реагираат, али нема веза во име на други кои се гости на Кајгана ќе се повторам,СЗО ја ебава работава и Џон го попиздеа во врска со начинот на администрирање на вакцините. Воедно ова е тоа што @bijons цело време го зборува. Можно е проблемите со АЗ да се од вбризгување во крвен сад.
Првото видео од пред две недели.
Второто видео со потврдени случаи на проблеми со неправилно инјектирање.
Врање, во 10 часот.Во кој град и кој период од денот?
Нема Спутник у Врање, само Синофарм и Фајзер. Алкохол јок, 5 дена без алкохол мене ми рекоа.Дечки една информација ?
Дали во Врање може да се вакцинирам со Спутник и дали за неа уште важи тоа пред вакцина неколку дена да не пиеш алкохол? Некој со искуство? Фала.
Фала. 5 дена пред или после вакцина? А кај има Спутник?Врање, во 10 часот.
Нема Спутник у Врање, само Синофарм и Фајзер. Алкохол јок, 5 дена без алкохол мене ми рекоа.
Почекај ќе донесат кај нас кај и да е, мислам дека нема ни во Ниш СпутникФала. 5 дена пред или после вакцина? А кај има Спутник?