- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.617
- Поени од реакции
- 14.490
Вторник спрема среда, во 3 наутро.Кога точно е првата финална утакмица?
У средa у колку, по наше време?
Вторник спрема среда, во 3 наутро.Кога точно е првата финална утакмица?
У средa у колку, по наше време?
jas kolku so vidov na sportklub programata, gi davaat snimki, po zavrsuvanje.Даваат ли некаде квалификации од ОИ, колку што знам требаше на Спортклуб, ама како да не ги даваат сите утакмици.
Даваат на СК1, ги пердашеше Лука.jas kolku so vidov na sportklub programata, gi davaat snimki, po zavrsuvanje.
srbija italija mislam deka kje ja davaat na rts. litvanija slovenija ne mozev da ja najdam nikade.
svetko do 19 godini, ako nekoj go interesira, davaat direktno na youtube stranata na fiba
jebo pas mater, na programata imase deka kje davaat mrtva beloruska liga. gi proveriv i srpskiot i slovenskiot sportklub, nemase nisto. izgleda na hrvatskiot davaleДаваат на СК1, ги пердашеше Лука.
Тенки са на центарските позиции, макар што денеска ги истуркаа Сабонис и Валанчунас! Лука е клучот, ако успеваат да го одмараат доволно, ќе имаат шанса за медал, пошто нема некој што може да го држи успешно. Денеска и Чанчар па и Блажич одиграа супер и воопшто одбраната на Словенија заврши работа.Slovencite mislam ke imaat sansa za medal
jebiga, amerite i jokic ne igraat kvalifikaciiПрв кој постигнал трипл дабл во квалификации за ОИ.
Јокиќ не игра ни олимпијада хихихихихихиjebiga, amerite i jokic ne igraat kvalifikacii
Штета што такви играчи како нив поради проблеми со главата не функционираат како колектив. Иста приказна и во кошарка и во фудбал и во ракомет. Тоа е тоа.Јокиќ не игра ни олимпијада хихихихихихи