Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Пици од кај курвите (иако никогаш не сфатив зошто пекарата ја викаат кај курвите а внатре имаше само еден дебеличок дечко).
Слика нема зошто една пица мавнав а башка и јадам у кревет у темница пред лаптоп а треба да станам за точно 6 саата.
Автоматски споено мислење:

supa od pecurki vo leb...
Или на полски Żurek :icon_mrgr:

Пици од кај курвите (иако никогаш не сфатив зошто пекарата ја викаат кај курвите а внатре имаше само еден дебеличок дечко).
Слика нема зошто една пица мавнав а башка и јадам у кревет у темница пред лаптоп а треба да станам за точно 6 саата.

Порано продаваа 2 тетки, мислам беа сестри, прво се омажи едната, а пред да се преселам некој ми спомна дека се омажи и другата, не разбрав зошто им беше дадена титулата. Многу одамна не ме има наносено пат од таму. Како студент, ова беше најефтиното нешто што најдува во тој реон и во оваа доба: рандом кашкавал, рандом кечап, бааги тесто :D
Кај Буцо јадевме со плескавица, кај Каспер со батак, а курвите ни беа вечерата, се места по хасап систем :cool:

И јас сум на пица. Отстоена 15 саати од сабајле купена, ладна, и без никакви кечапи мајонези. Најслатка ми е таква.

trk po flasa akvavit, kako ti trgnalo a mavnes flasa od toa protiv koj igra anglija, ovie tepaat :pos:
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

20210704_090854.jpg

Ova mi e omileno od žestokite. Iako ne pijam mnogu žestoko. Ne znam što mi stana ja mavnav sam vodkava za 2 dena.

Последно уредено:

Порано стално јадев од таму. Ама сега нешто тоа пиците ептен ги прај овој чорбести. А и не ги пече убаво често знаеја живи да бидат. Немам стапнато таму 3+ години.

Инаку како што кажа Лестер имаше порано две сестри работеа таму. Мислам дека овој дечкото им е брат.

Претпоставувам некои од Пелагонија им се имаат пуштано на тетките од пекарата, овие им мавнале корпа и почнале сите курви да ги викаат.
Дефинитивно едни од најлошите пици и теста, дури и за времето кога баш не пребирав теста многу. Буци беше класа над овие, сепак. :D

им се имаат пуштано на тетките од пекарата, овие им мавнале корпа и почнале сите курви да ги викаат.

што очекуваш од македонче па и ти ...

Порано продаваа 2 тетки, мислам беа сестри, прво се омажи едната, а пред да се преселам некој ми спомна дека се омажи и другата, не разбрав зошто им беше дадена титулата. Многу одамна не ме има наносено пат од таму. Како студент, ова беше најефтиното нешто што најдува во тој реон и во оваа доба: рандом кашкавал, рандом кечап, бааги тесто :D
Кај Буцо јадевме со плескавица, кај Каспер со батак, а курвите ни беа вечерата, се места по хасап систем :cool:
Претпоставувам некои од Пелагонија им се имаат пуштано на тетките од пекарата, овие им мавнале корпа и почнале сите курви да ги викаат.
Дефинитивно едни од најлошите пици и теста, дури и за времето кога баш не пребирав теста многу. Буци беше класа над овие, сепак. :D
pelagonija koj sedel znae :)

na tetkite, i mene mi bese cudno zosto gi vikaat taka, imase nekoj muabet deka se dojdeni od demir kapija
i eventualno bile poznati po toa, ama ne pamtam tocno kako bese prikaznata.
manje bitno, si rasipavme digestiven trakt od gmetenje zeski peciva navecer hhh.

definitivno kasperot na prvo mesto od tie pred pelagonija, mada mislam deka nemase losa sendvicara okolu pelagonija.
kaj buco, koga imase uslovi za nekoja sofra vikendaski :ROFLMAO:

inace denes

213217877_941185956660878_6173023388413396615_n.jpg

svinsko, omlet so kompiri, i nekoi berries, cel zivot ne gi nauciv koi se so se.
i Budejovicky naravno :pivo2:

Јас колку што знам местото е викано така оти над него имало некој бутик со mannequins и по тоа го завикале кај курвите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom