Еден лик го спореди со Матиа Закањи на пример.Koj go sporeduval so Berardi?
Grealish bese talent i pol uste koga se pojavi prvata sezona za Vila samo imase nekoi issues vo glata. Ako dobro pamtam, gi isterorizira Liverpool vo FA cup uste bez brada na nego.Добро не знам кој ви е филмот со форсов, ама ако се однесува ова на нас неколкумина што кењавме за 100м за Грилиш тогаш... Неспорни се неговите квалитети, проблем е што има една ебана добра сезона позади него, по бројки и игра збориме, и одма 100м? Ај нема везе не е ова ни тема ни место.
Него, влегувањето на Грилиш е токму она што го зборевме пред мечот околу креативноста и јачината што ја поседува Англија. До неговото влегување 0 шанси, откако влезе 2 брзи гола.А да не збориме дека ги имаат Рашфорд, Маунт, Фоден.... Стварно би било штета ради Саутгејт да испаднат од некоја екипа, а стварно имаат јак тим.
Германија доста слабо, очекувано за мене до негде затоа што имаат смена на генерации и веќе година дена не играат нај нај.
Си рекол сеа ќе му докажам на Стекот дека е слаб со анализи.Иначе Стерлинг е многу чуден играч, од крајност во крајност оди. Може да те фрустрира 60 минути и да даде пребитен гол одеднаш, а може и 10 утакмици по ред да е дно и око да не му трепнува. Денес усра све што можеше и на крај гол даде.![]()
веројатно вака му ги "избркаа" бубачките од глава...Grealish bese talent i pol uste koga se pojavi prvata sezona za Vila samo imase nekoi issues vo glata. Ako dobro pamtam, gi isterorizira Liverpool vo FA cup uste bez brada na nego.
Мислам дека следната во Рим ќе ја играат па последните 2 се во Англија. Така ко да ги разбрав коментаториве.Франција ми отпаѓа, Холандија отпаѓа, Англија со отворен пат до финале, кое ќе го игра на свој терен. Кошмар
Останува да се навива за сите освен за Англија
Секако дека Грилиш е преценет, ќе се увериме во тоа во неговата кариера.
Се е полесно кога 4/4 натпревари ги играш на домашен терен.
Да, само наредната би ја играле вом Англија. Сепак на таа ќе играат со победникот од Шведска/Украина, така да...Мислам дека следната во Рим ќе ја играат па последните 2 се во Англија. Така ко да ги разбрав коментаториве.
Ако имаш претплата на Атлетик, вика дека сезоната на позајмица во Нотс Каунти многу созреал.веројатно вака му ги "избркаа" бубачките од глава...
![]()
Jack grealish punched by fan
Fan punches Jack Grealish#birmingham#astonvilla#derby#sport#footballyoutu.be
Фросе, не се разбираме изгледа. Грилиш не вреди 100м во моментов, тоа е мојот муабет. Нормално, тоа е ирелевантно затоа што ако Сити е спремен да ги даде ќе си ги даде и тоа е тоа, нема да биде ни прв ни последен преплатен играч. Ете ВВД беше 80м платен па испадна дека до цент ги оправда парите, а памтам кои муабети се тераа тогаш околу сумата. Инаку како фудбалер мене ми е супер, не дека сум го гледал на сите 38 мечеви на Вила ама против појакиве екипи кога игра го гледам и нема збор дека е играчина. Ај дај боже да отиде во Сити и да биде успешен, што да кажам друго.Grealish bese talent i pol uste koga se pojavi prvata sezona za Vila samo imase nekoi issues vo glata. Ako dobro pamtam, gi isterorizira Liverpool vo FA cup uste bez brada na nego.
Specificen mu e stilot na igra i toa e fakt, isto kako Rooney sto se znaese deka ke e bulldozer uste vo Everton i greota e da e sporeduvan so Berardi ili Insigne. So koj da ima jaka statistika vo Vila, so Egipkanine doneseni so vrski od sopstvenikot li?
Cisto da te potsetam deka i Lukaku za vas ne bese napagac za 80 milioni i koga vi vikavme deka ne dobiva support vo United se smeevteednostavno e, Grealish ima i mozok i fizikus, neka go izvadi nekoj od Villa pa ke prajme muabet
![]()
Dobro funkcioniraa sezonava so Watkins.Grealish bese talent i pol uste koga se pojavi prvata sezona za Vila samo imase nekoi issues vo glata. Ako dobro pamtam, gi isterorizira Liverpool vo FA cup uste bez brada na nego.
Specificen mu e stilot na igra i toa e fakt, isto kako Rooney sto se znaese deka ke e bulldozer uste vo Everton i greota e da e sporeduvan so Berardi ili Insigne. So koj da ima jaka statistika vo Vila, so Egipkanine doneseni so vrski od sopstvenikot li?
Cisto da te potsetam deka i Lukaku za vas ne bese napagac za 80 milioni i koga vi vikavme deka ne dobiva support vo United se smeevteednostavno e, Grealish ima i mozok i fizikus, neka go izvadi nekoj od Villa pa ke prajme muabet
![]()