Zatoa sme Prijateli i Ti si so klima bez greaci i jasNemaš ti pojma što e dobro! Klima bez greaći e kako žena bez cicki.
rage tits
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zatoa sme Prijateli i Ti si so klima bez greaci i jasNemaš ti pojma što e dobro! Klima bez greaći e kako žena bez cicki.
Синовец, последен долгометражен филм ми е твојот боливудски.
Се заблејав у серии и филмовите ги баталив. Се надевам Enter the Void ќе ме дигне од филмскиот понор во кој паднав. Или уште повеќе ќе ми изгуби желба за филм, како што ми изгледа на прв поглед.
Него се спремам психички да ги густирам филмовиве на Вонг Кар Ваи.
'Chungking' и 'In the mood for love' ептен ме бендисаа, ако и другиве му се вакви романтики, душевно ќе ме оболи човеков, али ако...
Сречен ден
Преку фејс ја отворив статијата и таму не ми даваше многу реклами.Страницата преполна со реклами, не се чита текстот, десната половина само ја гледам ...
uBlock OriginСтраницата преполна со реклами, не се чита текстот, десната половина само ја гледам ...
Ти со ТуПак го имаш гледано. Не ова тој Булит.Преку фејс ја отворив статијата и таму не ми даваше многу реклами.
10 трилери препорачани од Тарантино се:
1. Ms .45 (1981)
2. Joint Security Area (2000)
3. The Taking of Pelham One Two Three (1974)
4. Dead of Night (1945)
5. The Bird with the Crystal Plumage (1970)
6. Rolling Thunder (1977)
7. Bullit (1968)
8. Fist of Fury (1972)
9. The Getaway (1972)
10. Amer (2009)
Од овие само Булит ми е гледан и не сум сигурен за Пел(х)ам. Кецов скоро од негде го видов и го додадов во watchlist, за другите прв пат слушам.
Важи, знаеш што сум гледал.Ти со ТуПак го имаш гледано. Не ова тој Булит.
Важи, знаеш што сум гледал.
Го гледав Булит со Мекквин, а не Булет со Шакур.
Колку и да ти е чудно, сум гледал и постари филмови, а Стив МекКвин го поштувам од The Great Escape (еден од најдобрите prison break филмови) и Papillon (скоро го фатив на тв и Дастин Хофман со Стив се страшни глумичишта тука).
Невиден шармер бил човекот, каков Де Ниро, Пачино, Стив МекКвин бил фраерчина.
Да не го споредуваме па со некои ликови ко Двејн Д Рок, Баутиста, Стејтам што денес се сметаат за фраери и шармери. Греота е со такви пребилдани ќељоси да се споредува.

Фала, ќе си поставам блокерuBlock Origin
![]()
uBlock Origin - Chrome Web Store
Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory.chrome.google.com
аман Виолетова!![]()
uBlock Origin – Get this Extension for Firefox (en-US)
Download uBlock Origin for Firefox. Finally, an efficient wide-spectrum content blocker. Easy on CPU and memory.addons.mozilla.org

Dead of Night е хорор меѓу трилеритеПреку фејс ја отворив статијата и таму не ми даваше многу реклами.
10 трилери препорачани од Тарантино се:
1. Ms .45 (1981)
2. Joint Security Area (2000)
3. The Taking of Pelham One Two Three (1974)
4. Dead of Night (1945)
5. The Bird with the Crystal Plumage (1970)
6. Rolling Thunder (1977)
7. Bullit (1968)
8. Fist of Fury (1972)
9. The Getaway (1972)
10. Amer (2009)
Од овие само Булит ми е гледан и не сум сигурен за Пел(х)ам. Кецов скоро од негде го видов и го додадов во watchlist, за другите прв пат слушам.

На trackermk.Здраво,дали знае некој кај може да го симнам или гледам македонскиот филм Година на Мајмунот го има на cinesseum но треба да платам претплата а не ми се исплати за 1 филм да плаќам. Поздрав![]()