ЕУРО 2020 - Група Ф (Франција, Германија, Португалија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе се пласираат понатаму?

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sane koj bot e neverovatno

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Ocaen debilov Sane, ke bea 1vo mesto vo grupata da ja realizirase 100% sansa idiotot.
Vaka neka ispadnat od pacerite Anglija na Vembli.
Use pa topka zadrzuvaat i se raduvaat na nereseno, ocaj za germanska reprezentacija vakov pristap da se raduvas i da trosis vreme so ungarcive.

Франција рутински со Швајцарија , Англичаниве имаат шанси да се одмаздат за 2010 , а на Португалија Господ нека им е на помош.

Ова ми делуваше дека е пенал на крај од Бруно... каква среќа за Португалија.

Sane koj bot e neverovatno

Најпреценет играч што дошол во Баерн. Цела сезона е дрво, само си џогираше по таа десна линија на најбитните утакмици и за ништо не го биваше.

И ја мислам дека ќе ги тепаат. Англичаните од страв само ќе бидат елиминирани. Подобро Франција да им се паднеше.

Ако ја тепа Германија Англија може лесно до финале да стаса.
e9c3ab6c688e3f20f73fd761594860e2.jpg

Ако ја тепа Германија Англија може лесно до финале да стаса.
e9c3ab6c688e3f20f73fd761594860e2.jpg

Колку е појака левата страна од десната... мора некои промени да направат, секое првенство е вака, едната страна дава многу полесен пат од другата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom