ЕУРО 2020 - Група Б (Данска, Финска, Белгија, Русија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И Швајцарија официјално во 1/8 финале со резултативе :D

Абе Данци, rezultati ви е побрзо од Livescore.

Ебате ЕП, колку репрезентации си имаа подршка на домашен терен. Кој го смисли ова ептен тапа. Иначе брао за Данска, покажаа карактер кога најмногу треба, драго ми е пред се за Ериксен. Од друга страна со една победа идат у осминафинале. Сеа сигурно ќе сањаат реприза од 92 кога влегоа како резерва место Југославија.

Русија разочара, имаа супер квалификации и послем такво СП очекував барем групи да поминат. Ја немаа таа цврста игра од СП.

Ма да реално и групава беше тешка со Белгија и Данска која е во подем последниве години.

И Швајцарија официјално во 1/8 финале со резултативе :D

И тоа се поради катастрофалните Турци. Греота е што од таа група помина третиот.

Нека се јават пак оние вицкастите од вчера, но од таа група освен Италија сите други ми делуваа многу лошо.

Данска може со 3 бода да заврши втора во групата ако ја тепа Русија со два гола разлика а Белгија ја победи Финска. Сосема можно сценарио. А поради ова што им се деси со Ериксен баш би сакал да поминат.

И така бидна... Драго ми е за Данска, сега лесно можат да се најдат и во 1/4 финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom