Corvus
Latrodectus
А со Вергара учи шпанскиА, Ања Тејлор Џој ти нуди добри партии шах, така?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А со Вергара учи шпанскиА, Ања Тејлор Џој ти нуди добри партии шах, така?![]()

Pa zavisi sto komshika imas… dali da go resavas problemot ili da prodolzi da se kacuvaДајте совет како да го решам капењето на климата, цревото е ставено ама сепак капе на ладење, дали е нормално и како да го решам да не ми се качува комшиката да ме замара?
Иначе не е пристапна многу климата![]()

Да, и увидов дека Tosot Muse ECO има низок трошок на ладење ( спушти до 130w ) за разлика од Gree Fairy 3.5kw за која не бев сигурен дали лади или грее во однос на трошокJa pocnavte li sezonata na ladenje gi sefrosavte li na Lasenje klimive godinava ?
Jas denes ja pustiv toplo e ne se trpi zeskovo
)Тие само на ѕид ги има, да им се восхитува пред спиење.![]()
Мачињата на Џонтра. Нежност и топлина.

Ako e grda voopsto ne ja slikaj :pДа беше од тие комшики немаше да пишам тука
Ќе пробам да сликам и ќе пуштам тука слика.
Не е во ред само јас да патамAko e grda voopsto ne ja slikaj :p

@kodus @PticaSelica
Таман е, све би и дозволил.Последнава е малце, маче, во негативна смисла![]()
џесика онли чајлд илиноис чикаго 
Да, и на нејзе би и дозволил да ми биде газдарица.Вторава беше газдарицата од Паразит?

Ако веќе си почнал со ладење тогаш водата доаѓа од внатрешната единица па барај и следи го цревото што излегува од ѕидот заедно со бакарните цефки на надвор накај надворшната.Не е во ред само јас да патам
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 299248
Како што приметив, тече помеѓу лулето и цревото, како се вади лулето, само се тегне надоле или?
Хансол бтв
Автоматски споено мислење:
@kodus @PticaSelica
Samo mrdni go malce levo desno pa povleči nadole. Ima kako proširuvanje koe go drži za otvorot od kadičkata.@zlatko_ti412 На дофат ми е лулето, само не знам како се вади да не го скршам