ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Македонија ќе се пласира во нокаут фазата како...?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме плаши Руслан

Ме плашат Депај, Вегорст, Френки де Јонг, де Рун, Вајналдум, Тимбер, Думфрајс, де Фрај, ван Анхолт, Блинд, Стекелбург.
По малку и Мален, Велтман, Лук де Јонк, Аке и Вајндал.

Едина светла точка е што Столе ќе оди во Реал или Барса да брани.
Остали во Селска Лига и нека греат клупи по Европски второлигаши
Нека не се тие но факт е дека после првенствово цената ќе му порасне и ќе оди во многу посилен клуб од сегашниов.Според мене е единствениот репрезентативец од сите кој е на ниво на најдобрите репрезентации.

Тапан чука Руслан умирааааа, кој ја ебе цела Украинаааааааа

BTW Многу опасен шут има овој Трајковски. А богами и завидна техника.
СЕ ДА МУ ЕБАМ У ПИЧКА!

Второво полувреме е доказ дека не сме толку боси, колку што не знам што кур им беше дотогаш. И по којзнае кој пат, со подобар тренер, многу подобри резултати ќе имавме. Штета.

Мртви судии, 2 пенала, едниот со вар во кој 2 минути гледаше во мониторот, 10 замени и дава 4 минути само.

Ајде ајде не беа лоши, камо секое европско да сме учесници па ќе дојдат и резултатите.

Бркаш резултат ги вафиш Барди и Адеми за Аврамовски и тричковски.. Прво полувреме умрени на теренот и умрен тактички план на Мрме со николов десно. Тоа е тоа за жал

8 замени во второ полувреме, 30 секунди замена (настрана што се влечеа Украинциве и 1 минута траеа) * 8, тоа се 4 минути. 3 минути трае Вар проверка. 3 минути различни играчи лежат на терен, дали Пандев пред пеналот, дали Муслиу, дали украинциве кога квичеа. Тоа се 10 минути, сакам да знам како се 4 минути продолжениава, крв да серат...

Второво полувреме е доказ дека не сме толку боси, колку што не знам што кур им беше дотогаш. И по којзнае кој пат, со подобар тренер, многу подобри резултати ќе имавме. Штета.
Зар мислиш дека имаме кондиција 2 полувремиња да ги одиграме со ова темпо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom