Кој е овој? Првпат му го слушам гласот.Моменталниов коментор ми ја убива и таа желба за живот што ми остана.
Секако.Да се подобри малку времето па нека направат летна пладневна емисија некаде покрај базен и Елена Велеска у купаќи нека дојде... не знам што избраа ваков колажен тип на емисии, каде најмалку ќе се зборува за натпреварите кои се играат.
Навистина ме разочара МТВ со емисијава за ЕП. Немам проблем со коментаторите, еве Стерјов сега и на релативно досаден натпревар си беше добар, но овие емисии направени како "Неделно поладне" им се целосно промашување. Добро е само што се вклучуваат во живо од Букурешт.
Се надевам дека барем пред натпреварот на Македонија припремиле нешто...
Del od istata grupacija se SK i Nova ako ne se lazham.Секако.
Гарант припремиле гостин од типот на Џиџи или Срѓан Захариевски и Чоко Бошковски.
Умрени се. Прееска случајно у дневна го видов Калински, збореше атлетика коа пренесувал некогаш пред 40 години.
И вчера Јана и тој со брадичето, пуштаа песни од евровизија и Селин Дион дали ќе навивала за Швајцарија се запрашуваа.
Ако имаш Телеком пушти на Нова ТВ, Дарко Плавшиќ имаше добра емисија прееска, плус у соработка со Спорт Клуб се изгледа пошто оној кељавиот хрват се уклучи во живо од Лондон.
Данска-Финска коментираше Дамјан Николовски (тој што ја водеше емисијата кога беше и Јана), а тој вчера не го знам ни јас.А уствари кои се коментатори моментално?
Кој е тој мртвиот што коментираше на Данска-Финска и дали истиот го коментираше натпреварот вчера?
Не ми е воопшто познат гласот.
Дамјан е и од вчера. Тој во еден тон коментира, ниту да повиши глас нит ништо, слично ко Табак во Ф1.Данска-Финска коментираше Дамјан Николовски (тој што ја водеше емисијата кога беше и Јана), а тој вчера не го знам ни јас.
Не коментираше Дамјан вчера, веројатно беше онај „белокосиот“ шо беше во студио претходно.Дамјан е и од вчера. Тој во еден тон коментира, ниту да повиши глас нит ништо, слично ко Табак во Ф1.