- Член од
- 1 ноември 2019
- Мислења
- 357
- Поени од реакции
- 356
Анимациите, графиката и сетингот многу потсеќа на ДС, затоа пишав ДС4

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анимациите, графиката и сетингот многу потсеќа на ДС, затоа пишав ДС4
Царе па нема лошо у тоа.Анимациите, графиката и сетингот многу потсеќа на ДС, затоа пишав ДС4![]()
И мене тоа ми беше мала замерка, затоа што си сакам убава графика, а и римејкот на Демонс Солс изгледа подобро. Ама сепак не е тоа најбитното во овие игри и дефинитивно ќе ја пробам кога и да излезе. До тогаш ќе се мачам со Бладборн.Искрено, графички за нијанса ми делува побајато од Секиро, баш како ДС3. А можеби и грешам.
Али ху факинг керс... иц ФромФакингСофтвер гејм!![]()
Ауу воопшто не би им замерил за графика.И мене тоа ми беше мала замерка, затоа што си сакам убава графика, а и римејкот на Демонс Солс изгледа подобро. Ама сепак не е тоа најбитното во овие игри и дефинитивно ќе ја пробам кога и да излезе. До тогаш ќе се мачам со Бладборн.
Ја само констатиравИскрено, графички за нијанса ми делува побајато од Секиро, баш како ДС3. А можеби и грешам.
Али ху факинг керс... иц ФромФакингСофтвер гејм!![]()
RIP Kentaro Miura.
Една од подобрите фантазии манги инаку како фан на Берсерк одлучив да ги пробам Дарк соулс и не погрешив.Ocigledno treba da pocnam berserk. Citam site od tamu crpale inspiracija.