Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Овој повеќе по болници ќе биде. :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Овој повеќе по болници ќе биде. :pos:
Како ќе се повреди кога нема да игра?

Раду ќе дојде за 0 евра да биде замена за Бастони. Има играно кај Инзаги у одбрана до 3ца. Доста добар играч беше на времето, до душа нон-стоп е добар онака стандард. Супер опција за резерва со оглед на тоа што лани Коларов ни беше измената за таа позиција а добро знаеме како пројде тој експеримент.

Не ве разбирам, од една страна се плаче пошто на составот му фалеле резерви а од друга страна незадоволни и со потсмев на вакви трансфери.
Миланчо, Де Фран и Бастони е одбраната. Кого сакате да донесат за резерва што ќе изигра макс 10 утакмици у сезоната? Ван Дајк?

Истите муабети ќе се вртат и ако случајно Каиседо дојде да биде резерва на Лукаку.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Како ќе се повреди кога нема да игра?

Раду ќе дојде за 0 евра да биде замена за Бастони. Има играно кај Инзаги у одбрана до 3ца. Доста добар играч беше на времето, до душа нон-стоп е добар онака стандард. Супер опција за резерва со оглед на тоа што лани Коларов ни беше измената за таа позиција а добро знаеме како пројде тој експеримент.

Не ве разбирам, од една страна се плаче пошто на составот му фалеле резерви а од друга страна незадоволни и со потсмев на вакви трансфери.
Миланчо, Де Фран и Бастони е одбраната. Кого сакате да донесат за резерва што ќе изигра макс 10 утакмици у сезоната? Ван Дајк?

Истите муабети ќе се вртат и ако случајно Каиседо дојде да биде резерва на Лукаку.
А ако го продавате Мартинез, зошто да не му е замена Имобиле? Колку би коштал одприлика?

Искрено мене ми е страва од напаѓач, има сигурно уште 3-4 квалитетни сезони во него.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А ако го продавате Мартинез, зошто да не му е замена Имобиле? Колку би коштал одприлика?

Искрено мене ми е страва од напаѓач, има сигурно уште 3-4 квалитетни сезони во него.
Чиро не е толку подвижен и добар со топка ко Лаутаро. Не верувам дека би бил добар фит со Лукаку.

На Лукаку ми треба агилен партнер, некој што ќе игра со топка и што ќе движи. Што знам, моментално не ми текнува на напаѓач, достапен, што достојно би го заменил Лаутаро.

Ама ете на темата ќе ти набројат имиња како Муриел, А.Кореа, Х.Кореа и ним слични.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.176
Замислете да останат сите, го земаме Костич и еден шпиц за бекап...

-----------Ханда
Шрин-ДеФрај-Басто
Хакими-Броз-Барела-Костич
--------Ериксен
Лукаку-Лаутаро

И со Де Бур на клупа ке освоиме скудето.

Kajgana Shop

На врв Bottom