Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.039
- Поени од реакции
- 62.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај овие калчо навивачиве што гласале за Лаутаро, намерно за да не ослабнат за да не ги малтретира.
Тешко, али јасно ми е прашањево, ради Џејмс.Може Хакими и лево да игра по потреба?
За сега уште ми е обид од страна на Интер за да се притисне ПСЖ и да исплатат повеќе. Не знам дали е сериозно.Тешко, али јасно ми е прашањево, ради Џејмс.
Не ми е јасен обидов на Челзи со вакво инвестирање на позиција на која имаат одличен играч, а и лево исто. Ако се спремни толку да инвестираат, нека идат all in на Халанд а нека жртвуваат некој од напад ко Зијеч или како и да се пишува тој, толку им треба за да атакуваат и на ПЛ.
Ова со Хакими нема логика реално, исфорсиран и глуп потег би било ова за нив.
Не.Може Хакими и лево да игра по потреба?
Значи вкупно трансферот ќе изнесува 50 милиони.Потврдија и други во меѓувреме, сериозно е.
60 + Емерсон![]()
Добар си е Емерсон бе, баш солидно се има покажано и во Челзи ама никогаш не стана прв избор, имаше само периоди. Назад во Италија и како прв избор мислам дека лесно би напредувал, посебно како вингбек. А Тухел во купови го играше и лево во тројката позади.Значи вкупно трансферот ќе изнесува 50 милиони.![]()
Има играно во Борусија. Хакими може да игра rb, rm, Lm.Може Хакими и лево да игра по потреба?
Може да игра лево, десно, во средина, во напад, да брани, и по свадби. Дечкото е бр.1, Мајкон, Кафу и Роберто Карлос во најава, да беше бразилец ќе чинеше 100-ка.Може Хакими и лево да игра по потреба?
Pod difolt ke si ide sledna godina, dokolku ne si otide ovaa.. posto se znae, na 1 god od dogovor igracot se prodava vo najgolem broj od slucaite..Читавте денес што изјавил агентот на Лаутаро?
"Ни понудија нов договор,но им кажавме дека сега за сега и вака е добро"
А договорот на Лаутаро со Интер е до 2023год![]()