Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
скај спорт е најдобро, откако ги открив стримовиве тркиве ми се сто пати поинтересни да бидам искрен, колку само коментаторите влијаат на вкупниот впечаток на една трка.

Ветел и Норис не ги есапиш за Мерцедес :icon_mrgr:
Фетел вози за Астон Мартин, Норис за Мекларен. Есапел не есапел, останува: на првите 6 места - возачи од 6 различни тима. Мотори никој не спомна. ;)
Автоматски споено мислење:

Инаку, ова е прва победа на тимски колега на Верстапен откако Верстапен е прв возач на Ред Бул. Од тука се гледа која класа беа Албон и Гасли, а која е Чеко. Пак ќе речам: можеби му треба повеќе време да се прилагоди, зашто Макс е сепак сто години во Ред Бул, ама според мене Чеко е подобар возач од Макс.

скај спорт е најдобро, откако ги открив стримовиве тркиве ми се сто пати поинтересни да бидам искрен, колку само коментаторите влијаат на вкупниот впечаток на една трка.
Дај сподели линк од тие стримови.

Дај сподели линк од тие стримови.

streameast.live иди на странава, има саат пред трка стрим и уште саат после трка, ни сецка ни ништо. Ни па реклами, раат гледање.

Има и овде ако не сака другиот, ставете си ги во букмаркс (само ова отворете го со адблок уклучен, има pop-ups):

Убав гест на размена на кациги помеѓу двајца млади и надежни возачи.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom