НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Бостон,Милвоки,Филаделфија и кој и да истера до крај на Запад,реално Бруклин би имале прилично тежок пат до врвот.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Bruklin se tolku jaki sho i bez Harden mozat da osvojat.. Blake svrsuva na pomislata od konf. finale protiv doc rivers i finale protiv steve balmer i clippersi ili chris paul.. Rekov sto pati deka e prerano otpisan
Mike James ti e low usage harden.. Durant i Kyrie nemozi nikoj da gi cuva koga se razigrani

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ne moze nikoj vo ligata ni da go smiri a kamo li da go zapre vakviot Durant. Ja igra najakata sezona vo karierata, eptenski e vo prajm tajm, sezonava i bez bradata ke ja osvoi titulata bez problem. Raka davam deka ke bide taka.
Inace mislam deka bradata ke otsustvuva nekolku utakmici i potoa ke se vrati vo igra, nema da e out za sezona, potocno se nadevam deka ke bide taka...
Vo slucaj bradata da ne igra veruvajte deka KD ke istura 40 poeni prosek vo polufinalnata i finalnata serija.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.141
Поени од реакции
11.758
Додека ги чекаме вечерашните натпревари:

I believe I can fly. MJ-the one & only.

+ YU NBA dream team

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.029
Одличен старт на Атланта :) Да видиме како ќе продолжи натпреварот :)
Автоматски споено мислење:

Што е ова тишина на темава?
Фили се вратија во форма, ама чисто се сомневам дека и резултатски ќе се вратат, барем вечерва не.

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Se nadevam Doncic vecerva ke gi ispadne na Klipersi iako mislam deka Kawhi e covekot vecerva, isto kako prethodnata utakmica. Ama ako mu odi shutot na Luka moze se da se sluci.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.785
Поени од реакции
115.726
Многу иритира со педерското изнудување фаули. Не знаеш колку нервира тоа на терен, фактички он ги гура противниците а му судат фаули. Мразам такви пички.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.029
Јанг е ко Харден кога беше млад и ја бричеше брадата.
Јас сум фан на Капела и Богдановиќ така да Тре не ме нервира многу сега за сега :)

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Како зајак на батерии е, му ебам тоа кускулето :ROFLMAO: Ембид го заборави:facepalm:
Автоматски споено мислење:

Не е само тоа со фаулите, има нешто што ме иритира кај него. Не знам, можеби оти сум фан на Дончиќ. Негде прочитав дека и во NBA не го сакаат многу.
Значи Дончич и Јанг може да се конкуренти за најдобар млад играч, натаму секаква споредба завршува. Да се судиите малку понормални Лука ќе имаше уште 5-6 поени плус во просекот. Али време на БЛМ, јбг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom