Џ
Џонтра Волта
Гостин
Епа врзи ги.True detective, не ми е гледана уште третата сезона, таман да има што да гледам со оваа.
Епа врзи ги.True detective, не ми е гледана уште третата сезона, таман да има што да гледам со оваа.
Сега ќе го искоментирам ова и ветувам дека повеќе нема да замарам со истото.True Detective 4та сезона?
Остарела Винслетка чим почнале да и даваат улоги на баба. Се запуштила малце, се надевам тоа е само заради серијава, не и личи да е ваква.
Ја глеам иначе, уште 4 епизоди имам да изгледам. Делува на интересна, доста ликови се уплеткаа.
Ќе се вратам пак на темава коа ќе ја завршам. Иам нешто за хејтање меѓудругото.
Не би рекол баш на ТД не е толку крипи и исполнета со филозофии и длабоки дијалози оваа, најблиску е до The Killing во поглед на меланхолични и драма елементи или The Missing 2 сезона каде исто имаше исчезнување на девојки и фамилиите погодени од тоа, обавезно изгледај ги двете ако ги немаш.Серијата не е тралалајка дефинитивно, има добар тек, таква мрачна и спора. На True Detective ме потсеќа многу. Глеј ја.
32/100. Неверојатно е колку добри серии сеуште ги немам почнато. Од 12 до 1 ми фалат дури 5 серии.Уште еден заеднички проект е комплетно завршен - темата за топ 100 серии е конечно комплетирана, па кој сака да ѕирне, или кому му треба предлог за добра серија, бујрумте:
https://forum.kajgana.com/threads/ТОП-100-Најдобри-серии-на-сите-времиња-read-only.109444/
Автоматски споено мислење:
43/100 изгледани, или почнати па прекинати, или само почнати.
Мислам дека game of thrones во задгробниот живот ќе ја гледам.32/100. Неверојатно е колку добри серии сеуште ги немам почнато. Од 12 до 1 ми фалат дури 5 серии.
Има една француска мини серија (од 6 епизоди) снимена во 2020 според книгата на Агата Кристи „Десет мали црнчиња“. Ја рекламираа пред некој месец на FOX дека ја даваат на некој друг канал на ФОКС што јас го немам.
А баш сакам да ја гледам.
На француски името го најдов како: Ils etaient dix, на англиски книгата на Агата се води под името: And Then There Were None. Ако некој знае како да ја најдам серијата, ама со англиски превод (не знам француски) нека помогне