Македонска фудбалска репрезентација

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.142
Не сум имал прилика да го гледам често, ама овој Милан Ристовски ептен позитивно ме изненади. И градба и техника, прав центарфор. Исто и Чурлинов, добар е, рутината ќе си дојде со искуството. Важно има доста фудбал во овие деца. Убава победа денес, иако мора да се признае многу поубоити бевме од коа влегоа Трајковски, Ристовски и Чурлинов. За Стефан Ристовски се слагам, некако кондиционо паднал, слабо е активен офанзивно по десна страна. Имаме фантастичен материјал за ЕП. Само да биде се како што треба со Барди и со господ напред најпрво да поминеме група. Ееее дојде и тој ден!! МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО!!

Ф

Флеш

Гостин
Не сум имал прилика да го гледам често, ама овој Милан Ристовски ептен позитивно ме изненади. И градба и техника, прав центарфор. Исто и Чурлинов, добар е, рутината ќе си дојде со искуството. Важно има доста фудбал во овие деца. Убава победа денес, иако мора да се признае многу поубоити бевме од коа влегоа Трајковски, Ристовски и Чурлинов. За Стефан Ристовски се слагам, некако кондиционо паднал, слабо е активен офанзивно по десна страна. Имаме фантастичен материјал за ЕП. Само да биде се како што треба со Барди и со господ напред најпрво да поминеме група. Ееее дојде и тој ден!! МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО!!
Причина да следиш поредновно бајо,наши македонски фудбалери и да имаш инфо што се случува со нив ....Миовски е исто убав квалитет други играчи кои не се викнати од Мрме а требаше наместо Крсте итн играчи .... Алмерович,Руфати,Здравкивски ,има пуно млади играчи што се боље од истрошените сега ....Атанасов не е викнат еееејјјјјј,Ердон Даци исто,ама ајде Мрме е тоа ...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Баш ми е драго за Милан Ристовски, цела среќа што е брат на Стефан, инаку тешко ќе добиеше повик, Мрме не сака да прави многу промени. Реално, јас би го ставил и во прва постава, мислам дека е најопасен помеѓу напаѓачите.
Инаку, треба да намалиме со еуфорија и само смирено да одиме меч по меч. Имаме неколку опасни играчи и мислам дека на сите мечеви ќе дадеме гол, од одбраната зависи дали тоа ќе биде гол повеќе :)

И уште нешто, дали ќе има продажба на оригинал дресови или да се откажам од таа помисла и да си купам копија од Спортисимo?! :(

И да, ќе се согласам со @Vori , требаше и Миовски да добие повик, но како што кажав, Мрме не сака многу промени.

Ф

Флеш

Гостин
Ај,ме спомна мене,сега лоша клетва ќе имаш.....Као лепра сум :вонзем: :D

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.026
Стојановски е катастрофа, формата му е у провалија отидена, не смее да припари до минутажа на првенствово.
Па и како таков треба да игра пред Крсте Велковски, затоа што има осет и за топка и за поставеност.

Ама се согласувам дека М. Ристовски и Чурлинов треба да добиваат шанса и на ЕП.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.142
Причина да следиш поредновно бајо,наши македонски фудбалери и да имаш инфо што се случува со нив ....Миовски е исто убав квалитет други играчи кои не се викнати од Мрме а требаше наместо Крсте итн играчи .... Алмерович,Руфати,Здравкивски ,има пуно млади играчи што се боље од истрошените сега ....Атанасов не е викнат еееејјјјјј,Ердон Даци исто,ама ајде Мрме е тоа ...
Да да дефинитивно! Како никогаш досега имаме потенцијал и слатки маки за во А тим. Е сеа не знам кој му е филмот на Мрме. Веројатно оди на она да бидат повикани оние кои најмогу беа на располагање при изборувањето на пласманот на ЕП. Иначе дефинитивно има подобар квалитет од моменталниов избор ама тоа е. Вака треба најмногу да се крстиме у стартни единаесет, ама добро. Нека изиграат со срце, секој нека си ја искористи максимално шансата што ќе ја добие, ќе биде најбоље за сите.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Алмерович,Руфати,Здравкивски ,има пуно млади играчи што се боље од истрошените сега ....
Кој ти е тој Алмерович??

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Кој ти е тој Алмерович??

Најверојатно Дин Аломеровиќ, демек едно време бил во Селта Виго Б, и ајде ќе го биде, од 2018 година ништо се нема слушнато за него..

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Најверојатно Дин Аломеровиќ, демек едно време бил во Селта Виго Б, и ајде ќе го биде, од 2018 година ништо се нема слушнато за него..
Па и мене само он ми падна на памет ама не е ваљда сериозно за него да збори каков талент бил и дека е за во репрезентација лол

Ф

Флеш

Гостин
Па и мене само он ми падна на памет ама не е ваљда сериозно за него да збори каков талент бил и дека е за во репрезентација лол

Не бре грешка го пишав ,мислев на еден наш во Казакстан што игра дефанзивец,Алекса Алеманович....Алмерович :ROFLMAO: Еј,дебата извадивте по една грешка само пишано .... Луди сте :LOL:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Не бре грешка го пишав ,мислев на еден наш во Казакстан што игра дефанзивец,Алекса Алеманович....Алмерович :ROFLMAO: Еј,дебата извадивте по една грешка само пишано .... Луди сте :LOL:
првпат слушам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom