- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.587
- Поени од реакции
- 13.954
Еден од Донкик и Јокик прв на запад, а да се надеваме и шампион.
Не ме интересира, за сите е исто како што беше лани баблот за сите ист. Лош менаџмент/ротација на Лејкерс уз доза на несреќа ради повреди и исходот е тој, испаѓање у прва рунда. Не ми е јасно зошто Шрудер не игра во вториот јунит, т.е. јасно ми е пошо нема Лејкерс плеј, ама може и Леброн да ја врши таа работа пошо секако ја дрка топката по 20 секунди. Вака Шрудер е неупотреблив, у одбрана е дно, а Лејкерс немаат ефективен играч од клупа.
Мене поќе ме загрижва односот на Леброн, по она шо го видовме последните 2 утакмици како на никој во екипата да не му се игра со него. Многу лошо изгледаше на терен, како да не е работата само до повредата на АД.Не да го бранам, ама што може еден човек (и тоа 37 годишен) да направи кога 3-ца стартери имаат шут 1 од 9000 а него го удвојуваат/утројуваат цело време а под кош цело време има 5 играчи на Феникс?
Тимот како целина потфрли, ама пред се повредите си го направија своето... И менаџментот, кога не донесе добри шутери наместо 4 центри во фронткорт. Еден Остин Риверс можеа барем да го донесат, ама не, го чуваа Дадли да мафта пешкири на клупа.
Kу*тон е, ама тоа го знаевме и отпорано. Прво, Феникс не заслужија стандардни честитки. Не со намерните фаули, и од Крис Пол (што као му е другар/кум/што и да е), и од докажаниот дибек Крафорд (кој му ја скрши преклани ногата, и кариерата, на Хејвард), па Букер со намерниот врз Шродер. Не му замерам за тоа ама... Но второ, требаше и мораше да остане со тимот до крај па после демонстративно да искочи без да се поздрави со копилињата од Феникс. Тоа веќе му го замерам.Мене поќе ме загрижва односот на Леброн, по она шо го видовме последните 2 утакмици како на никој во екипата да не му се игра со него. Многу лошо изгледаше на терен, како да не е работата само до повредата на АД.
Разликата помеѓу Лилард и Букер е тоа што Букер во тим го има Uncle Cliff, а Uncle Cliff и со една рака вреди повеќе од било кој соиграч на Лилард.Штом падна Лилард ќе падне и Букер.
Uncle Drew.Разликата помеѓу Лилард и Букер е тоа што Букер во тим го има Uncle Cliff, а Uncle Cliff и со една рака вреди повеќе од било кој соиграч на Лилард.
Ти машко, да не гледаш НБА на балканскиве спортски телевизии?Uncle Drew.
Да беше здрав Мареј ќе немаа никаква шанса.
Изиграваш глуп или неписмен со вака напишано?Еден од Донкик и Јокик прв на запад, а да се надеваме и шампион.
Ти кажа дека Стеф Кари е најдобар играч во лигата убедливо. И да ти кажам право искина момаков во плеј офот. Д риал МВП!Aj sega prekinete, go zborite ili zborime za najdobar igrac vo liga, ispaga od tim sto osven chris paul( 9ppg i igrase limitiran so edno ramo cela serija)i jae crowder(role igrac) site igraat prvpat playoff serija. Ova e serenje u gakji maksimalno i nema nikakvo opravduvanje, ne zgusnati rasporedi, ne povredi, ne cuda. Koga akashe tekili 10 dena pred playoff i se snimase na storinja i kalkulirase da dojdat na suns zosto Bridges i Johnson se deca sto ne mozat da go cuvaat, se bese ok i site bea u fazon ide lagano uste edno finale. Ajde metla i posreken ne mozam da bidam. Ajde i gomnata Clippers da ispadnat vecer i da gleame basket so ekipi sto ginat na teren a ne pedercinja sto zimaat 40 milioni plata i poveke praat load menagment otkolku sto davaat za timot. I pratete si go Davis na twitch ako ste golemi fanovi, ke puca GTA vecer, ti ebam beta karakterot.