Z
zmej gorjanin
Гостин
Комбинирано поени и асистенции ко удел од вкупниот број на поени му е 72%. Тоа се рамни со партијата од 81 поен на Коби и 100 те поени на Вилт Чембрлејн.
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иако статистички можеби е така, Коби и особено Вилт играа во поинакви услови и со поинакви правила.Комбинирано поени и асистенции ко удел од вкупниот број на поени му е 72%. Тоа се рамни со партијата од 81 поен на Коби и 100 те поени на Вилт Чембрлејн.
За Денвер и Далас ќе се навива од сега натака и секако Бруклин да не освои.![]()
Нежен е, и стаклен, ама да бидеме фер... Еден куп играчи се испоповредија оваа сезона. НБА се најкриви за тоа, и нивната алчност. Погледај само колку бек-ту-бек утакмици играа сите тимови - ама немаа сите исто време да одморат. Лузерите од лани се најуспешни годинава, пошто се најодморни.Многу ме занимаше како би изиграле ЛАЛ и Нетс у финале али мртвиот и стаклен Дејвис заеба работа....
Не ме интересира, за сите е исто како што беше лани баблот за сите ист. Лош менаџмент/ротација на Лејкерс уз доза на несреќа ради повреди и исходот е тој, испаѓање у прва рунда. Не ми е јасно зошто Шрудер не игра во вториот јунит, т.е. јасно ми е пошо нема Лејкерс плеј, ама може и Леброн да ја врши таа работа пошо секако ја дрка топката по 20 секунди. Вака Шрудер е неупотреблив, у одбрана е дно, а Лејкерс немаат ефективен играч од клупа.Нежен е, и стаклен, ама да бидеме фер... Еден куп играчи се испоповредија оваа сезона. НБА се најкриви за тоа, и нивната алчност. Погледај само колку бек-ту-бек утакмици играа сите тимови - ама немаа сите исто време да одморат. Лузерите од лани се најуспешни годинава, пошто се најодморни.