Канје Вест веројатно има кажано сто илјади глупости до сега. Дај ако сакаш да дискутираш за нешто конкретно пиши за што се работи и зошто воопшто пишуваш баш во оваа тема?Dali Kanye West kaza neshto shto ne treba ??
zatoa shto se se prislushkuva i se citaКанје Вест веројатно има кажано сто илјади глупости до сега. Дај ако сакаш да дискутираш за нешто конкретно пиши за што се работи и зошто воопшто пишуваш баш во оваа тема?
Треба да се плашат сите кои што ќе се посомневаат у информациите кои излегуваат у мејнстрим медиуми изгледа од оваНа психијатрија треба да има дијагноза теоретичар на заговори, ама изгледа тоа потпаѓа под категоријата делузии.
магнети се лепеле на вакцинираните. @Dumbledore затоа не сака да се вакцинираAlarmantno - otkrili smo zašto se magneti hvataju na kožu cijepljenih? - Najnovije Vijesti
Ovaj tekst je možda najvažniji koji sam u životu napisao, zbog implikacija informacija u njemu. Zadnjih tjedana dešava se nešto izuzetno čudno. Ljudi koji su se cijepili protiv COVID-a prijavljuju vrlo neobičnu nuspojavu – njihova tijela postaju magnetizirana! Koliko god čudno zvučalo ovo nije...www.logicno.com
Се плашам од игли. Ко мал ми ја читаа "Трнорушка".магнети се лепеле на вакцинираните. @Dumbledore затоа не сака да се вакцинира
Не кај сите луѓе,изгледа не си прочитал целосно текстот.Случајно налетав на вакво видео на youtube:https://www.youtube.com/watch?v=cJfduTnuT-oмагнети се лепеле на вакцинираните. @Dumbledore затоа не сака да се вакцинира
Изгледа само кај RH крвна група што имаат како се лепат магнетите како кај @ПрофаундлиСтупид исто и @Dumbledore ја носи таа група, па не сакаат магнетна реакција да предизвикаат.Не кај сите луѓе,изгледа не си прочитал целосно текстот.Случајно налетав на вакво видео на youtube:https://www.youtube.com/watch?v=cJfduTnuT-o
Тоа не е магнет, туку адамантиум.Изгледа само кај RH крвна група што имаат како се лепат магнетите како кај @ПрофаундлиСтупид исто и @Dumbledore ја носи таа група, па не сакаат магнетна реакција да предизвикаат.