Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.883
- Поени од реакции
- 23.343
Ете Конте им е слободен на Реал. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ПСЖ златен тренер избркаа а новиот има послаби резултати и ете и него ќе го бркале. То е.
Алегри во Реал, Зидан во Јуве, Конте во ПСЖ. Вака најреално ми изгледа.
Е што направи Тухел златно во ПСЖ?ПСЖ златен тренер избркаа а новиот има послаби резултати и ете и него ќе го бркале. То е.
Баше е Конте за во ПСЖ, ептен му одговара тимот, Нејмар десен офанзивен бек, Мбапе лев... Таман да излезат во групи ЛШ
Алегри во Реал, Зидан во Јуве, Конте во ПСЖ. Вака најреално ми изгледа.
Коларов и Јанг ќе ги земе, може и Видал!Баше е Конте за во ПСЖ, ептен му одговара тимот, Нејмар десен офанзивен бек, Мбапе лев... Таман да излезат во групи ЛШ
Лага.Насобра во Интер куп дедовци кој во секој момент може да станат повеќе зијан отколку ќар.
Уште една лага. Ти го знаеш тимот на Интер вака по години или само тресеш зелени?Тешко дека на пола им беше јасна, им го пишувавме ова кога ги земаа пензионериве, сите скокаа, не знам ни еден дали рече, да тоа е планот.
Stvarno? Pa osvoi titula vo Francija i go donese PSZ vo finale LS. Neli titulata mozela sekoj da ja osvojt. Ete ne mozelo.Е што направи Тухел златно во ПСЖ?
Ништо особено, ти да беше на негово место слични резултати ќе имаше!
Ај Перикле ако го земат на тој неограничен фонд може ќе направат исчекор, нормално ако не им избега Мбапе.
Па и Тухел има удел во дебаклот годинава, подолго време он ги водеше. И Покетино испадна од Сити во полуфинале, додека лани Тухел играше со ојлевци и дојлевци до финалето.Stvarno? Pa osvoi titula vo Francija i go donese PSZ vo finale LS. Neli titulata mozela sekoj da ja osvojt. Ete ne mozelo.
Па и Тухел има удел во дебаклот годинава, подолго време он ги водеше. И Покетино испадна од Сити во полуфинале, додека лани Тухел играше со ојлевци и дојлевци до финалето.
Па ете Покетино заврши како втор, со еден бод зад шампионот. Значи играл на нивото на шампионот, ама тухеловото заостанување си останалоTuchel bese odpusten kako tret, eden bod zad prviot. Pocchetino od ko prezede ima 4 porazi i 3 nereseni vo ligata. Samo da ne kazeme deka vo Tuchel e vinata. I Pocchetino imase dosta sansi da osvoi titula vo Francija. E sega dali Tuchel lani imal poslabi protivnici ili ne e mnogu nebitno a i subjektivno. Stasa podaleku. Ako sporedime kako igra so Chelsea ke vidime, deka i tuka e vo finaleto vo LS i cetvrt vo PL. Sto nikoj ne ocekuvase ko prezede.

Па реално добар е за таму, толку им е капацитетот и на него и на Тотенхем! Грешка им беше со Мурџо, ама да не пробаа ќе си мислеа дека ете само бренд менаџер им фалеше и оала.Почетино назад во Тотенхем![]()
www.bild.de
Почетино назад во Тотенхем![]()