Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Алегри во Реал, Зидан во Јуве, Конте во ПСЖ. Вака најреално ми изгледа.

ПСЖ златен тренер избркаа а новиот има послаби резултати и ете и него ќе го бркале. То е.

ПСЖ златен тренер избркаа а новиот има послаби резултати и ете и него ќе го бркале. То е.
Е што направи Тухел златно во ПСЖ?
Ништо особено, ти да беше на негово место слични резултати ќе имаше!
Ај Перикле ако го земат на тој неограничен фонд може ќе направат исчекор, нормално ако не им избега Мбапе.

Баше е Конте за во ПСЖ, ептен му одговара тимот, Нејмар десен офанзивен бек, Мбапе лев... Таман да излезат во групи ЛШ

Баше е Конте за во ПСЖ, ептен му одговара тимот, Нејмар десен офанзивен бек, Мбапе лев... Таман да излезат во групи ЛШ
Коларов и Јанг ќе ги земе, може и Видал!
Реално тешко ќе има синергија меѓу Нејмар и Конте. За два месеци ќе пукне тиквата.
Та и не е само Нејмар, еден куп размазени има таму!

Насобра во Интер куп дедовци кој во секој момент може да станат повеќе зијан отколку ќар.
Лага.
Автоматски споено мислење:

Тешко дека на пола им беше јасна, им го пишувавме ова кога ги земаа пензионериве, сите скокаа, не знам ни еден дали рече, да тоа е планот.
Уште една лага. Ти го знаеш тимот на Интер вака по години или само тресеш зелени?

Е што направи Тухел златно во ПСЖ?
Ништо особено, ти да беше на негово место слични резултати ќе имаше!
Ај Перикле ако го земат на тој неограничен фонд може ќе направат исчекор, нормално ако не им избега Мбапе.
Stvarno? Pa osvoi titula vo Francija i go donese PSZ vo finale LS. Neli titulata mozela sekoj da ja osvojt. Ete ne mozelo.

Последно уредено:
Stvarno? Pa osvoi titula vo Francija i go donese PSZ vo finale LS. Neli titulata mozela sekoj da ja osvojt. Ete ne mozelo.
Па и Тухел има удел во дебаклот годинава, подолго време он ги водеше. И Покетино испадна од Сити во полуфинале, додека лани Тухел играше со ојлевци и дојлевци до финалето.

Па и Тухел има удел во дебаклот годинава, подолго време он ги водеше. И Покетино испадна од Сити во полуфинале, додека лани Тухел играше со ојлевци и дојлевци до финалето.

Tuchel bese odpusten kako tret, eden bod zad prviot. Pocchetino od ko prezede ima 4 porazi i 3 nereseni vo ligata. Samo da ne kazeme deka vo Tuchel e vinata. I Pocchetino imase dosta sansi da osvoi titula vo Francija. E sega dali Tuchel lani imal poslabi protivnici ili ne e mnogu nebitno a i subjektivno. Stasa podaleku. Ako sporedime kako igra so Chelsea ke vidime, deka i tuka e vo finaleto vo LS i cetvrt vo PL. Sto nikoj ne ocekuvase ko prezede.

Tuchel bese odpusten kako tret, eden bod zad prviot. Pocchetino od ko prezede ima 4 porazi i 3 nereseni vo ligata. Samo da ne kazeme deka vo Tuchel e vinata. I Pocchetino imase dosta sansi da osvoi titula vo Francija. E sega dali Tuchel lani imal poslabi protivnici ili ne e mnogu nebitno a i subjektivno. Stasa podaleku. Ako sporedime kako igra so Chelsea ke vidime, deka i tuka e vo finaleto vo LS i cetvrt vo PL. Sto nikoj ne ocekuvase ko prezede.
Па ете Покетино заврши како втор, со еден бод зад шампионот. Значи играл на нивото на шампионот, ама тухеловото заостанување си останало :D
Шала настрана, многу релативизирања! Знам дека го браниш Тухел по линија Борусија, ама реално ништо вау не направи. И нема потреба од скокања ама и Покетино не направи ништо. Секој ќе си плати за своите гревови, прије или касније;)

Почетино назад во Тотенхем :icon_lol:
Па реално добар е за таму, толку им е капацитетот и на него и на Тотенхем! Грешка им беше со Мурџо, ама да не пробаа ќе си мислеа дека ете само бренд менаџер им фалеше и оала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom