Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.729
- Поени од реакции
- 22.881
@Bateman Ако мислеше на Артета се извинувамOops
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Не претерувај, само со Арсенал се посра човекот, на два фронта, од пол позиција, не може да му простеме....@Bateman Ако мислеше на Артета се извинувам
Ајде, адје, па не дека не ја користеше тактиката, мислам човекот победи на пенали 11-10, не дека го прегази Јунајтед. Тука би рекол многу повеќе потфрли Јунајтед него ли што беше брилијантен Виљареал.@Bateman Ако мислеше на Артета се извинувам
И ти не им требаш на твоите да не ги срамиш, но сепак не те дале на друг или оставиле на улица.И така не им требаше трофејов, да не ги срами беспотреба.
Тоа се тие двојни стандардиНе претерувај, само со Арсенал се посра човекот, на два фронта, од пол позиција, не може да му простеме....
Заслужено доби отказ, исто како што Артета треба сега да добие ама нема.
Автоматски споено мислење:
Санти
![]()
Во ниеден момент не сум го фалел Емери, само сакам да ви докажам дека ги немате истите ставови кон Артета кој е многу полош, прифаќате демагогии во кој и сам тој не верува, да беше газда на Арсенал сам ќе си дадеше отказ Артета, не му е јасно и нему како сеуште е тренер.Ајде, адје, па не дека не ја користеше тактиката, мислам човекот победи на пенали 11-10, не дека го прегази Јунајтед. Тука би рекол многу повеќе потфрли Јунајтед него ли што беше брилијантен Виљареал.
Како и да е, помило ми е што освои Емери него ли Јунајтед, но јас пак ќе си кажам, играта и целокупната поставеност во финалето во Баку, заради кое ги прееба последните утакмици во лигата за ЛШ, тоа не му го простувам и колку сакаш фали го, срамен пораз беше тоа.
Артета не го мешај, гледаш дека 90% од фановите веќе не го сакаат во клубот,но се свесни дека ќе остане и сите гледаме малце оптимизaм да најдеме во тој факт.
замисли се збори за европски финалиња а меѓу нив го нема тимот што ке доминираше у наредните 20год а пропаднаа ко жетон за пет месециПочнаа да се појавуваат кандидатите за Демир Хисар![]()
Сместа да го избришиш профилот,Кахахахахајајајаајајахахахахахајајајајајхахахахахахахахахаајајајајајајхахахахахахахаиглупчохохохохохојојох Хавеехехехехехејерц 80 милионаСтрашна работа се комплексите.![]()
Секако, еве само за тебе. Не знам како би се помирил со ова.Сместа да го избришиш профилот,Кахахахахајајајаајајахахахахахајајајајајхахахахахахахахахаајајајајајајхахахахахахахаиглупчохохохохохојојох Хавеехехехехехејерц 80 милиона