- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.491
- Поени од реакции
- 14.935
За сега врши работа, што се очекува, тоа и освои. Сигурно Милан немал состав за прво место, па ради него да сме останале без титула.![]()
или ако тука имаме недоразбирање:
![]()
![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
За сега врши работа, што се очекува, тоа и освои. Сигурно Милан немал состав за прво место, па ради него да сме останале без титула.![]()
или ако тука имаме недоразбирање:
![]()
![]()
Воопшто не ја осети цела уткамица, место во 70та да освежи дур имаа сите моментум макар со Џејмс или Дони, овој ги остави да се изморат. Разбирам дека нема доверба во играчите, ама па овие во кои што имаше доверба (Рашфорд и Погба) беа мизерни.Дното го пробија кога уште во 110та минута се влечеа ко црева за да играат пенали, а знаат дека Де Геа си немал врска никад за пенали.Не е ништо крив Оле денеска, буквално 1-1 утакмица и 11-10 пораз на пенали...глупо е било кој да се гледа како виновник за било што, не постои поизрамнето нешто од ова
"trofejov e bash za mali ekipi ko niv haha"Мило ми е за Виљареал иначе, трофејов е баш за екипи како нив да може да дојдат до Европска титула.
Плус, Јунајтед не заслужи.![]()
Еј ај прекини со муабетиве. Мило му било за Виљареал, гарант дома го тегне го дави кучето за ременчето од нервоза, греотка.Мило ми е за Виљареал иначе, трофејов е баш за екипи како нив да може да дојдат до Европска титула.
Плус, Јунајтед не заслужи.![]()
Види, Виљареал е сосема коректна екипа. Но е екипа што никогаш не би земала ЛШ. И Севиља, и Атлетико кога освојуваа со Фалкао, и Шахтјор, и Зенит, итн, итн..."trofejov e bash za mali ekipi ko niv haha"
Во историја на УЕФА куп и Лига Европа:
Манчестер Јунајтед - 2 финалиња
Виљареал - 1 финале
За квалитетни екипи е ова бе
Челзи, Атлетико, Ливерпул, Интер, Јуве, Реал...квалитетни шампиони има во натпреварувањево, не е лесно да се освои (како што можеше и сезонава да се види)
Мило ми е за Виљареал како екипа, не дека сакав да го освојат финалево, таман работа. Ама како што пишав во фан клуб, дури и да земеше Јунајтед после пенали, џабе ќе беше. Ме разочараа секако со пристапот и со играта. Дежа ву од секоја битна утакмица последниве 2 сезони и апсолутно никаков прогрес. Ќе се пуваа само за џабе ако случајно ги тепаа пеналите, а не заслужија ни малку со изданието.Еј ај прекини со муабетиве. Мило му било за Виљареал, гарант дома го тегне го дави кучето за ременчето од нервоза, греотка.
hahahА,немој вака друже,знаеш дека во недостаток на аргументи ќе сврти болниот по пцуење на фамилија,па пак нов мејл треба да прави,па пак нов акаунт ...Би ве замолил за минута молк, но воедно и да одвоите минута за една екстремно точна, аналитична и фудбалски префинета прогноза, од неверојатниот зналац и маг на прогнозирањето.
Прегледај го приврзокот 296359
Јунајтед втор во Англија, Виљареал шести во Шпанија.
![]()
Еве уште една днопертизаБи ве замолил за минута молк, но воедно и да одвоите минута за една екстремно точна, аналитична и фудбалски префинета прогноза, од неверојатниот зналац и маг на прогнозирањето.
Прегледај го приврзокот 296359
Јунајтед втор во Англија, Виљареал шести во Шпанија.
![]()
Сколс си лупа честопати, ама не сум сигурен дека ова навистина го рекол.Еве уште една днопертиза
Ајде жити сите пет мозочни клетки кои ги имаш, цитирај ми каде имам напишано дека разговарам со некои фудбалери?Зохохохохоохохдиак да ни кажи,што дискутирал со големите фудбалски имиња со кој тој дневно си прави муабет,како би требало оваа утакмица да заврши??????