UEFA Europa League

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
A bas se nadevav deka Super Kupo Celzi ce go igra so Junaited vaka nema da bidi interesno :lolzz:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тактички ќе биде неизвесна утакмица сигурно, не е будала Емери а и Манчестер не е кујзне колку јак.

Јас искрено мислам дека ќе тепа Виљареал. Не зборам од инат.
Доктор.
Џонтра Аруабарена. Џонтра Рикелме. Џонтра Форлан. Џонтра Сена. Џонтра Роси стек на кур да го носи.
Sigurno,nema problem druze komrade,deka kje izgubime od Mario Gaspar,Trigeros Pako Alkaser i vecniot talent Raul Albiol na celo so mrsniot Unai sto primi 9 gola od Barca vo Fergie time.
Kje tepal villareal spored stefi i mario prefinetite analiticari na DMSAT,mrs.
Kje cvici za dosta zoltata podmornica ama kje bide potoneta,a ti spremi se da te citiram edno 11 pati koga ke zavrsi mecot.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Кај да дојдам да ти залепам шамар и да те понижам пред широкиот аудиториум?
Кај сакаш да бидеш потчинет и јавно посрамен?
На кој билборд да биде овековечена оваа очајна латиница?
Пикавци би ти гасел од глава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Замисли да си Арсенал и да отпуштиш тренер со искуство, на негово место да ставиш некој што никад не бил тренер....и да немаш никаков прогрес додека другиот тренер си осваја европска титула.

И се ова, додека имаш екипа конкурент од ист град..што го прави истиот потег како тебе...сфаќа дека тоа не функционира..менува тренер..успева....

...и ти уште викаш "Ajde be, uste par sezoni da mu dademe ke mu trgne"

Емери Лига :cuc: :cuc:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мора да се признае интересен начин на бранење пенали имаше Де Геа, од кога ќе влезеше топката во гол тогаш се фрлаше.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
20210509_214250.jpg
Видовте оти пред дуелот прогнозирав 50/50 :)
Виљареал рамноправен противник цело време, дури во продолженијата беа подобри. Заслужија жолтите да освојат, со каква само страст ги прославуваа пеналите, гореа од желба за трофејот.
Значи мразам тренери кои блеат покрај аут линијата како телиња во шарена врата, викни бре алооо финале е, мотивирај ги, не дреми како мисир.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.470
Поени од реакции
4.616
Многу добри голови имаше браво!

Што е крив бе, не знае да шутира :/

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тек сеа колку швалерки од публика ќе собере ебачиштево, ќе ги лаже дека трофејот ќе им го покаже, со онаа фората за кој трофеј мисли уствари.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Него ептен напнати пенали еј.
Сите си исшутираа ептен јако, голманов на Виљареал можеше да ја реши уште порано ама ај.

Добра утакмица, ми се допадна се на се, ме изненадија Виљареал што беа конкретни во екстра-тајмот, Јунајтед беа подобри во второ полувреме, првото тактички припадна на Емери.

Се на се, заслужена титула, ок фудбал ко за финале, тактички, баш ко за мене :D

Пеналиве беа едни од најинтересните што сум ги гледал во вака битни мечеви.

Со среќа нека им е на Виљареал во суперкупот и во ЛШ догодина, особено откако изгубија место во ЛЕ во 90+ во Ла Лига

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Јас знам дека ти најмногу од сите на форумот пратиш фудбал, па баш ме интересира на што се базира твојата претпоставка дека ова е 50-50 натпревар, и дека Виљареал ќе освои?

Јунајтед е втор во англиското првенство, Виљареал шести во Шпанија. Англиското првенство во моментов е две класи над шпанското. Манчестер е еден од најголемите клубови во светот, Виљареал е никој и ништо. Манчестер на секоја позиција во екипата има подобри играчи од Виљареал.

Како е ова 50-50 натпревар, те молам објасни ми?
Морав и јас како Џонтра,да не останам покусо :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom