Јас знам дека ти најмногу од сите на форумот пратиш фудбал, па баш ме интересира на што се базира твојата претпоставка дека ова е 50-50 натпревар, и дека Виљареал ќе освои?50/50 според мене.
Ако веќе бирам победник мислам дека Виљареал ќе освои.
Финалистите ги погодив, ај да видиме и шампионот дали ќе го протнам![]()
Иван Исцелител така ми кажаЈас знам дека ти најмногу од сите на форумот пратиш фудбал, па баш ме интересира на што се базира твојата претпоставка дека ова е 50-50 натпревар, и дека Виљареал ќе освои?
Јунајтед е втор во англиското првенство, Виљареал шести во Шпанија. Англиското првенство во моментов е две класи над шпанското. Манчестер е еден од најголемите клубови во светот, Виљареал е никој и ништо. Манчестер на секоја позиција во екипата има подобри играчи од Виљареал.
Како е ова 50-50 натпревар, те молам објасни ми?
Ова треба смешно да е? Или си пролупа така за мечот колку да се најдеш на муабет? Како што се чудеше зошто е 1,5 на Манчестер против Рома?Иван Исцелител така ми кажа![]()
Не, туку моментално имам побитни работи од колку да ти објаснувам оти сметам дека 50/50 ми е финалето.Ова треба смешно да е? Или си пролупа така за мечот колку да се најдеш на муабет? Како што се чудеше зошто е 1,5 на Манчестер против Рома?
Отстрани се од темава во следните два саати. Ќе бидам нервозен, немој тебе да те псујам.Морено дава гол за другото не знам![]()
stefi-zna-tipove 100% dojave direktno iz klubaМорено дава гол за другото не знам![]()