- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.267
- Поени од реакции
- 10.397
Собрал го спореди со дундено од Бугарија што редеше на сцена во пижами. Ок. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не, фаворити за победа! Тие треба да бидат среќни ако влезат во топ 15!Цел ден слушам како Србите биле фаворити за победа.
А дали нашите соседи се квалификуваа на европско у фудбал?Сите четири наши соседи во финале, доста значи кога имаш голема дијаспора во Европа.
Хаха тешко тоаА дали нашите соседи се квалификуваа на европско у фудбал?![]()
Не би требало тоа да е некое битно мерило зошто секоја песна воглавно највеќе е изгледана од домашните фанови. Е сега Русија со 150 милиони и Украина со 40 милиони логично е да имаат повеќе вјувс од нас, Данска, Црна Гора, Ирска, Словенија .... држави со прилично мала дијаспора и население од 1-5 милиони жители.Хаха тешко тоа
Инаку според Јутубе најголема гледаност од сите настапи во двете полуфинални вечери имаат Русија со 8.4 милиони прегледи и Украина со 6 милиони прегледи. Можеби не е лошо да погледнеме како референца какви песни проаѓаат, за во иднина. Во втората полуфинална вечер многу послабо освен Србија со 3.3 сите други се под 1 милион прегледи.
Претпоставувам, но ете и Малта има доста голем број погледи, па ете не е голема земја, а големите немаат многу. Едноставно песните се убави и можеш да ги слушаш повеќе пати, интересни се и имаат добар рефрен, како да се изразам добри се на уво.Не би требало тоа да е некое битно мерило зошто секоја песна воглавно највеќе е изгледана од домашните фанови. Е сега Русија со 150 милиони и Украина со 40 милиони логично е да имаат повеќе вјувс од нас, Данска, Црна Гора, Ирска, Словенија .... држави со прилично мала дијаспора и население од 1-5 милиони жители.
Ако се гласа за изглед, згодно разголено тело, високи потпетици, силикони, а се занемари несинхронизираноста во пеењето, неразбирливоста на текстот, можно е, но не ми се верува.Како не, фаворити за победа! Тие треба да бидат среќни ако влезат во топ 15!
Da de vasil bolji od hurricane spored tebe. Sta reciАко се гласа за изглед, згодно разголено тело, високи потпетици, силикони, а се занемари несинхронизираноста во пеењето, неразбирливоста на текстот, можно е, но не ми се верува.
Јас освен ЛОКО, ништо не разбрав што пееја, да не кажам врескаа и уши ми пробија.
Васил наш, немам забелешка во ништо, прекрасно отпеано....штета....а и Македонија нема згодни пејачки кои би се разиграле онака разголени на сцена![]()
Da, podobar e...sega tebe znam deka te privlece seksiljaviot izgled na uragankiteDa de vasil bolji od hurricane spored tebe. Sta reci