UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
A da odime na kjoro Romanija pa ako najdime tamu karti na crno arno...

Не се сомневам, Франција вака на хартија има најдобар и најдлабок состав, единствено можеби Португалија и Белгија можат да му парираат, Англија исто ама тие имаат нова генерација, не знам што да очекувам од нив.
Прв фаворит ми се Французите, одма после нив Белгија, нормално секогаш има изненадување и многу пати во спортот тие со дрим тим потфрлиле.
Go delam istoto mislenje so tebe.. France prv favorit, posle Belgija pa Portugalija.. Tret eshalon mi se Italija i Engleska.. Germanija i spanija duri posle ovie..

Ќе има луѓе одовде што ќе идат у Букурешт на слепо (особено сега откако кажаа дека не мора за нетијазнам колку саати да излезат). Знам неколкумина.

Ќе има луѓе одовде што ќе идат у Букурешт на слепо (особено сега откако кажаа дека не мора за нетијазнам колку саати да излезат). Знам неколкумина.
I jas se spremam za taja varijanta ako ne dobijam karta a se znaj deka nema

Нема желба за отварање за секоја група посебно, а не пак за анализа за секоја репрезентација :)
Анализа за секоја репрезентација стварно не верувам да успееме да направиме освен ако тројца пишуваат за сите :D

Ама за групите веќе време е да се почне. Мислев до сега ќе се најде некој да отвори за нашата група на своја рака. Ај да пробаме.

АКО НЕКОЈ САКА ДА ОТВОРИ ТЕМА ЗА НЕКОЈА ОД ГРУПИТЕ НЕКА ПИШЕ, И МОЖЕ ДА ЈА СПРЕМА.

Гледам некои што ги знам се пофалилр на ФБ дека добиле повратни меилови со кодови за ЕП. По некоја случајност едниот е советник во општина, другиот некое директорче. Колку сум изненаден од 1 до 10?

Анализа за секоја репрезентација стварно не верувам да успееме да направиме освен ако тројца пишуваат за сите :D

Ама за групите веќе време е да се почне. Мислев до сега ќе се најде некој да отвори за нашата група на своја рака. Ај да пробаме.

АКО НЕКОЈ САКА ДА ОТВОРИ ТЕМА ЗА НЕКОЈА ОД ГРУПИТЕ НЕКА ПИШЕ, И МОЖЕ ДА ЈА СПРЕМА.
Zasto mora sekoe prvenstvo vo bilo koj sport da otvarame posebni temi za grupite? Daj sve neka se komentira tuka i cao prijatno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom