A da odime na kjoro Romanija pa ako najdime tamu karti na crno arno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Go delam istoto mislenje so tebe.. France prv favorit, posle Belgija pa Portugalija.. Tret eshalon mi se Italija i Engleska.. Germanija i spanija duri posle ovie..Не се сомневам, Франција вака на хартија има најдобар и најдлабок состав, единствено можеби Португалија и Белгија можат да му парираат, Англија исто ама тие имаат нова генерација, не знам што да очекувам од нив.
Прв фаворит ми се Французите, одма после нив Белгија, нормално секогаш има изненадување и многу пати во спортот тие со дрим тим потфрлиле.
A da odime na kjoro Romanija pa ako najdime tamu karti na crno arno...
Ne ni sakam da sum na takva utakmicaНе си на утакмица на шкендиа-шкупи па да влегуваш така како Сандокан...![]()
Можеби во нормални услови, а не во пандемија и капацитет од 25-30%.Ne ni sakam da sum na takva utakmica
Garant ke ima preprodavaci lokalci tamu od Romanija oti sekako tie ne igraat a mu sleduvaat karti
Pobrzo taka ke najdime karti otkolku preku mejlot na ffmМожеби во нормални услови, а не во пандемија и капацитет од 25-30%.
Нема желба за отварање за секоја група посебно, а не пак за анализа за секоја репрезентација
I jas se spremam za taja varijanta ako ne dobijam karta a se znaj deka nemaЌе има луѓе одовде што ќе идат у Букурешт на слепо (особено сега откако кажаа дека не мора за нетијазнам колку саати да излезат). Знам неколкумина.
Анализа за секоја репрезентација стварно не верувам да успееме да направиме освен ако тројца пишуваат за ситеНема желба за отварање за секоја група посебно, а не пак за анализа за секоја репрезентација![]()
Zasto mora sekoe prvenstvo vo bilo koj sport da otvarame posebni temi za grupite? Daj sve neka se komentira tuka i cao prijatnoАнализа за секоја репрезентација стварно не верувам да успееме да направиме освен ако тројца пишуваат за сите
Ама за групите веќе време е да се почне. Мислев до сега ќе се најде некој да отвори за нашата група на своја рака. Ај да пробаме.
АКО НЕКОЈ САКА ДА ОТВОРИ ТЕМА ЗА НЕКОЈА ОД ГРУПИТЕ НЕКА ПИШЕ, И МОЖЕ ДА ЈА СПРЕМА.