НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Индијана ги исплеска Шарлот поштено.
Бостон - Вашингтон изгледа мошне поизрамнено.
Автоматски споено мислење:

И Џејсон Тејтум им ја скрши кичмата на Вашингтон у 3та четвртина.
Вкупно 50 поени на крај.

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.844
Поени од реакции
17.533
Не ми е јасно со кој памет Бостон не искалкулира и не отиде во полесниот дел од ждрепката, него иде ни помалку, ни повеќе на Бруклин...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.542
Поени од реакции
114.821
For the first time since the 1999-2000 season, the Lakers finish with the league's top-ranked defense

:confused: Интересна лига, 7мо место најдобра одбрана, к.
Screenshot_20210519_113445_com.facebook.katana.jpg

Последно уредено:
Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.819
Поени од реакции
4.385
Не ми е јасно со кој памет Бостон не искалкулира и не отиде во полесниот дел од ждрепката, него иде ни помалку, ни повеќе на Бруклин...
Секако и кај Филаделфија не поминуват

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.485
Поени од реакции
5.581

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.100
Поени од реакции
34.567
Вестбрик Циглара со рекордно производство на цигли.

Не се во состојба да бидат сигурни дека ќе го поминат следниот противник, една елиминациска утакмица е, чуда се дешаваат... А не би било ни некое големо чудо Индијана да ги победи. Вака ќе играат барем една серија, а којзнае, ќе видиме Нетс колку ги бива пошто Бостон и со повредите не се наивен противник. Ниту се неискусен тим, ниту тренерот им е неискусен/лош.

Нетс веројатно ќе победат ама нема да се зачудам да се изиграат 7, или барем 6 утакмици.

Како и да е, Бостон поштено си победија. Убаво изиграа, посебно Тејтум, па Кемба ама Тејтум растури. Дури ис обзир на тоа дека Визардс имаат тапа одбрана.

:confused: Интересна лига, 7мо место најдобра одбрана, к.
Ја утепаа играта со преферирање на напад... Ама во плејоф одбраната секогаш ќе биде побитна.

Индијана ги исплеска Шарлот поштено.

бонус:

Последно уредено:

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
711
Поени од реакции
1.023
Имало сериозни разговори за проширување на лигата на 32 тимови, најверојатно ќе бидат додадени Сиетл и Лас Вегас, ако ги додадат нив, значи некоја од западните ќе биде префрлена во источна конференција, сигурно некоја од Мемфис или Њу Орлеанс ако гледаме географски.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Uplatete si go Kari 36.5+ lesni pari
40+ bez problem ke isturi vecerva. Ako ima posebno dobar nastap moze i da im go zacuka celosno na Lakersi.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.844
Поени од реакции
17.533
Секако и кај Филаделфија не поминуват
Да, ама сепак овие не се толку силни. Мада да го имаа Браун здрав сешто ке се дешаваше, ама јеби га тоа е. Плус ке видовме од каков материјал е najjakiot tim i najjakiot igra4 vo ligata.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Fanovite na Lakersi na aparati
Автоматски споено мислење:

Kralot na poluvreme 5 poeni so shut od igra 1/7 :eek:

Последно уредено:
Статус