Епа ја ли да внимавам за татко ти ....Доколку ја ако не сум ризична група, татко ми дома е. И сеа ја да му го донесам вирусот? Тоа вие што го правите е бесчувствителност и несекирација за вашите блиски. Ти кога живиш у фамилија треба на сите да мислиш, пошто не си сам дома.
Ти си си одговорен за својата фамилија, ја за мојата, ја штом за моите не носам маска, за твоите па ич.
Ти внимавај си или од далеку комуницирај со него.
П.С. не знам дали те известиле, ама и вакцинираните кои претходно не биле позитивни, можат да го шират Бетмен (ова за Анонче). Значи штом си вакциниран и не носиш маска ти си потенцијална закана.
Еве Филипче исто ко Фаучи:
Филипче: Лицата што примиле две дози на вакцина уште ќе носат маски
Лицата што примиле две дози на вакцина против ковид-19 превентивно уште ќе носат маски на отворено. Во наредниот период ќе се следи сосојбата и ќе се се решава дали маските ќе се тргнат, најави денеска министерот за здравство Венко Филипче. Според него, уште е рано даде општа препорака маските...
skopjeinfo.mk
Затоа маски сите ќе си носите, не туку ми се буните.Лицата што примиле две дози на вакцина против ковид-19 превентивно уште ќе носат маски на отворено. Во наредниот период ќе се следи сосојбата и ќе се се решава дали маските ќе се тргнат, најави денеска министерот за здравство Венко Филипче.
Последно уредено: