Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам со мислењето дека различни животни филозофии имаат и сè што си навел погоре, освен дека не е до глумата.

Сум гледал азиски филмови со одлична глума, а глумата во Бусан ја немаше, беше изнасилено викање и театрално преигрување, али океј.
ако викаш дека и до глумата е и до менталитетот, културата, тогаш ок

Niz fb procitav nekoj placel na my octopus teacher, go ima na netflix pa go dzirnav

Onaka, not bad, not terrible

Можеби непопуларно мислење ама овој швеѓанецов Долф секад ми бил антипатичен. И пред 20 години и во Creed 2 ми беше ужасен.
Како глумец е голем и глуп ама го видов во живо во Кан... Глава боли како изгледа...

Каснам 2 години со сликава, но што е тука е...

Прегледај го приврзокот 294606

Еве што ми падна на памет да репризирам кога ја видов сликата: Commando (1985)

Sully: Here, have some beers in Val Verde, Matrix. It'll give everyone a little more time with your daughter.
[Henriques laughs]
John Matrix: You're a funny guy Sully, I like you. That's why I'm going to kill you last.

Еве што ми падна на памет да репризирам кога ја видов сликата: Commando (1985)

Sully: Here, have some beers in Val Verde, Matrix. It'll give everyone a little more time with your daughter.
[Henriques laughs]
John Matrix: You're a funny guy Sully, I like you. That's why I'm going to kill you last.

И нормално плот твистот... :D

Сега го гледав Кум после којзнае колку време, среќа го начекав одпочеток на Синемакс...филмчиште упм. Каква актерска екипа, каква глума, какво сценарио, свршување :oleee:

Ја гледам актеркава, лепотица, али кога ги соблече цицките пред Ал Пачино што да видам, јас имам поубави цицки од нејзе:nesumjas:

Долф е физички, а и интелектуално, извонреден примерок. Со скоро два метра, тој физикус, и мастер по хемија или што и да има, нешто инжинер е битно, зборот антипатичен не смее да се употреби до неговото име.
Во глобала, јас иам одреден респект кој сите тие акциони фигури од порано, не само кон плавушот. Скоро сите филмови со Сталоне ми се гледани, и пак ги гледам по тв кога ќе ги начекам, пошто ми се забавни.
Споредбата сепак не ми е океј, зашто нема такви акции денес, се е суперхеројско, па не мора, а не верувам ни дека може, Рафало пример, да има цицки ко Шварци. Шварци бил пред се, бодибилдер, кои се друга категорија и не е фер да се споредува со нормални актери.

Долф не ви чинел, сигурно некои сребриња што глумат сега по филмовиве се поарни. Имаше муабет Сталоне кога се појавил на кастинг на стар ворс, овие нердовиве го гледале како што прави овој тука? nerd screams се слушале додека не искочил од таму.

Долф не ви чинел, сигурно некои сребриња што глумат сега по филмовиве се поарни. Имаше муабет Сталоне кога се појавил на кастинг на стар ворс, овие нердовиве го гледале како што прави овој тука? nerd screams се слушале додека не искочил од таму.
Па не си дојден тука да претпоставуваш кој ми чини, а кој не. Ме виде дека некој пофалив од поновиве "сребриња" (wtf е зборов)?

Долф е физички, а и интелектуално, извонреден примерок. Со скоро два метра, тој физикус, и мастер по хемија или што и да има, нешто инжинер е битно, зборот антипатичен не смее да се употреби до неговото име.
Во глобала, јас иам одреден респект кој сите тие акциони фигури од порано, не само кон плавушот. Скоро сите филмови со Сталоне ми се гледани, и пак ги гледам по тв кога ќе ги начекам, пошто ми се забавни.
Споредбата сепак не ми е океј, зашто нема такви акции денес, се е суперхеројско, па не мора, а не верувам ни дека може, Рафало пример, да има цицки ко Шварци. Шварци бил пред се, бодибилдер, кои се друга категорија и не е фер да се споредува со нормални актери.
Филмовите му се океј, а што прави во личен живот и како изгледа не ме интересира. :icon_lol:
И јас имам посебен респект за таа генерација ама од тие акциони ликови ми е ептен антипатичен, а да ти кажам зошто... не знам. :D

Го нема Brain Donors со Џон Туртуро :)

п.с. стомак ме блел од смеење на тој филм, кој знае дали би ми бил смешен сега да го гледам пак :)

Филмовите му се океј, а што прави во личен живот и како изгледа не ме интересира. :icon_lol:
И јас имам посебен респект за таа генерација ама од тие акциони ликови ми е ептен антипатичен, а да ти кажам зошто... не знам. :D

За изглед е далеку од антипатичен, затоа и пишав, а вака за глума или нешто што те нервира во појавата, ајде некако да пројде тој збор. :D
Може не си по високи плавуши. :icon_lol:

Тешка логика. Докторе, а оние што никогаш не го сакале Роки, која е причината што не го свиѓаат ни Долф ко глумец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom