мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.271
- Поени од реакции
- 25.548
Od start glup ti e muabetot i sluzi samo za tesenje na tie so se pisaja bugari za pasos. Site imaat problemi i site mozime da si smislime izgovori ( da izgovori ) za da si ja olesnime dusickata i mirno da spieme vecer. Abe znaes jas nejkev ama morav i zatoa. Znaes problemi imav, krediti za vrakjanje, pa sakam da odam na odmor u picku mater nekade , pa sakav neznam sto i kako. Do licnosta e najcesto dali ke si se utesi i kako, potocno do nejzinite moralni i eticki vrednosti. Jas sum 100% siguren deka i random kamenjarka so se ebava za 500 denari pred nekoja obikolnica , da ja prasas sigurno ke najdi eden kup izgovori zosto se ebava za 500 denari. Edna nema da najdes sto ke reci od sto saka, tuku od so imala maka ili problem nekoj. Arno ama isto sum 100% siguren deka utre istata nema da ja zemis doma i da ja napravis domakinka, gordo da ja setas po rodnini i prijateli, na slavi i svadbi. I sega poveli objasni mi ti zosto tvoite problemi bile golemi i treba da ve sfatime, a problemite na random kamenjarka koja isto imala problemi ako ne isti togas mnogu pogolemi od tvoite nema da i progledas niz prsti i da ja napravis domakinka.Абе супер тоа.
Само ете оставете ти и @мкд владе тука една трансакциона сметка или пак во ПП нема проблем, па на луѓе кои реално имаат проблеми да им посочиме од која трансакциска може да си ги платат сметките кога ќе одат во банка пошто нивните се блокирани од изршители.
Може да се согласуваме за едни или други работи ама во тема за глупостите на владата на РМ да пишувате досетки од типот ти си патриот јас не сум - не ви стои.
АКО сте толкави патриоти оти не отидовте на тоа квиско да му ја скршите тиквата пошто заев веќе беше паднат (и де факто и де јуре), немаше доволно пратеници да изгласа за мерките од 5 пакет и практично доколку не изгласаше народот да земи плата ем приватниот сектор ЕМ народот како народ ќе одеше да му ја искрши главата.
АМА не, Жмицко патриотот и маж голем зеде да се сретни со него во 4 очи и да си се договорат понатаму од каде да лапаат париња.
ИМА еден куп вакви примери каде курто-мурто си ги галат јајцата, а народот наместо да им ја скини главата земе меѓу себе си ги вади очите.
НЕМА проблем, ќе продолжиме да си ги вадиме очите за теми каде имаме спротиставено мислење но прво нека оди некој нека му ја скини главата на жмицко или на зајко па да збораме колкави патриоти сме.
Или зад тастатура сите силни сме?
Da ne dolzam, smisluvajte si vie izgovori kolku i da sakate, tesete si se ili sto i da pravite no realnosta e taa. Kamenjarkite od random obikolnica sto se ebavaat za 500 denari se moralni velicini za vas novokomponiranite bugarcinja so evropski pasos. I da , nemam pogresno napisano, bugari si ste vie so potpis so pecat. Nemate vrska so Makedoncite pa neznam od koja i da pricina ili izgovor si smislivte za da se pisite bugari. Bitnoto e deka eden den si resivte, si sobravte dokumenti za vaseto bugarsko poteklo , si otidovte vo ambasada ili konzulat i gordo , pri zdrava svest i sovest si pobaravte bugarsko drzavjanstvo na osnov na bugarski koreni. Vi rekoja potpisi tuka , tuka i tuka, vie si potpisavte i toa e toa. Si stanavte bugari so tapija.
P.s i aman ne pocnuvajte so glupite muabeti od tipot kako nekoj imal i germansko i vakvo i takvo drzavjanstvo i toa ne go pravelo germanec, oti tie muabeti si vrvat pomegju vas. Kaj drugite ne vrvat. Se znae kako se dobiva bugarsko drzavjanstvo ili kako 99.99% od tuka go zele. Na osnov na bugarski koreni. Ne za prestoj, ne ste se mazile zenile za bugarka ili pojma nema kako tuku ste se pisale bugari.
Ete ti spodeli, na koj osnov go zede bugarskiot pasos ?
Последно уредено: