Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ако збориме за екипата, тогаш не сум се плашел, барем јас лично. Ако збориме за клубот Јувентус како криминална организација, да, некаде околу нова година кога Миланезите беа во делириум, ја се уште бев уверен дека Јуве е единствената екипа што може да го загрози Интер. Причините поради кои се плашев ти се јасни... и не се поврзани со фудбал.

За Милан бев убеден дека ќе паднат, пошто ни самите не знаат како беа на врвот од табелата со дузина полуаматерски играчи, никад не ги сметав за конкуренција.
Кој тоа бил во делириум? Ви пробувавте нешто да исфорсирате уште тогаш ама секад 90% од фан базата тука на Милан ви викавме дека целта на Тимот е 4то место а не титула. И дека Интер па Јуве се главни фаворити за Скудето без разлика на моменталната ситуација.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Кој тоа бил во делириум? Ви пробувавте нешто да исфорсирате уште тогаш ама секад 90% од фан базата тука на Милан ви викавме дека целта на Тимот е 4то место а не титула. И дека Интер па Јуве се главни фаворити за Скудето без разлика на моменталната ситуација.
Ме мрзи да барам мислења наназад. Не заебавај, некаде пред Нова година и посебно после победата над Лацио, 90% бевте во делириум... не се сеќавам кој, ама некој и напиша дека ќе сме се навикнувале на ваков Милан :pos: Толку бевте во еуфорија што почнавте и заебанции на сметка на финансиската ситуација во Интер да правите, а од тоа нема поголемо дно.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ме мрзи да барам мислења наназад. Не заебавај, некаде пред Нова година и посебно после победата над Лацио, 90% бевте во делириум... не се сеќавам кој, ама некој и напиша дека ќе сме се навикнувале на ваков Милан :pos: Толку бевте во еуфорија што почнавте и заебанции на сметка на финансиската ситуација во Интер да правите, а од тоа нема поголемо дно.
Слободно барај. Може 1 некој индивидуално да било. Ти гарантирам повеќето го немале тој став и после победата на Лацио. Само што ко и тогаш сега пробуваш да исфорситаш нешто што не се случило.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Слободно барај. Може 1 некој индивидуално да било. Ти гарантирам повеќето го немале тој став и после победата на Лацио. Само што ко и тогаш сега пробуваш да исфорситаш нешто што не се случило.
Океј бро, тркни на страница 178 и разгледај нанапред неколку страници, 5, 10 минути ќе ти одземе, таман ќе ти помине времето пред да почнат утакмициве и да се тресеш дали ќе влезете во ЛШ :D

Од постот со јајцата на Чоло, па како inter bile prvi celi dva saati, па објавување табели, па сме биле иронични и сме се курчеле дека прашање на време е кога ќе бидеме први... и моето омилено „Форца Милан, ќе се навикнеме полека, сите!“ :pos: Не за џабе ви пишуваа дека џабе се глуми лажна скромност кога апла нешто лебди во воздух.

Баш ради тоа е поставено прашањево:

Од кај излегоа толку фанови на Милан наеднаш? :icon_lol:
Јас сеа ќе прашам, зошто се стишивте толку и зошто е толку мирна темава баш сега кога имаме толку неизвесна борба за место во ЛШ?

Среќни празници :D

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
Океј бро, тркни на страница 178 и разгледај нанапред неколку страници, 5, 10 минути ќе ти одземе, таман ќе ти помине времето пред да почнат утакмициве и да се тресеш дали ќе влезете во ЛШ :D

Од постот со јајцата на Чоло, па како inter bile prvi celi dva saati, па објавување табели, па сме биле иронични и сме се курчеле дека прашање на време е кога ќе бидеме први... и моето омилено „Форца Милан, ќе се навикнеме полека, сите!“ :pos: Не за џабе ви пишуваа дека џабе се глуми лажна скромност кога апла нешто лебди во воздух.

Јас сеа ќе прашам, зошто се стишивте толку и зошто е толку мирна темава баш сега кога имаме толку неизвесна борба за место во ЛШ?

Еее времиња беа тоа, еве го Марли на полусезона снимаше ТикТок видеа, им беше ривал на браќата во Тетово...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе комшивки, долно од вас е да се ситите на туѓа мака, посебно на ваков празник, ќе ви се врати кога тогаш, Горниот не заборава, може само да одложува.
Zs im se zamaras.. neka se raduvaat i taka ednas u dekada slavat titula.. sledna sezona nebitni ko ovogodinesniot sneg ke bidat..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.710
Вас ве боли и плачете за пеналите на Милан зошто не го очекувавте Милан за конкурент туку Јуве. Годинава Јуве слаб и таман се понадевавте кога тоа се разбудил лавот во европскиот фудбал и почнаа да ви се тресат гаќите.
11.png

Што се објаснувате кога главен напаѓач им е човек што не знае да прими и да шутне фудбал, среќа што природата му дала конституција како шлепер па има 10 секунди време да ја прими. Двајца такви фудбалери играат во топ5 лиги, еден е Лукаку а другиот е Адама Траоре
20+10 - Romelu Lukaku is the first player able to score 20+ goals and deliver 10+ assists in a single Serie A season since 2004/05.

179413541_10158063480715817_565170738362732170_n.jpg

Поздрав и секое добро.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628

И пак нема ни на тие страни некој што се лупал во гради дека Милан стварно ќе биде шампион. Едино Марли со сликите со Чоло ама тоа не е курчење и делериум за титула ко што пробуваш да исфорсираш цело време.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Овие Сасуолo на Интер им ја сокрија топката 90мин, како Барса да играше против Inter, a сега неможат да се состават со топка, а имаат играч повеќе од 20минута.

Такво играње кур ташак одамна не сум видел, поготово во позиционирањето на играчите...

Лошо ова е за лигата, затоа што апла се гледа дека им го пуштаат, ептен курвински праваат. Некоја од топ5 може да отпаде од ЛШ токму заради овие гомнари...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ќе направат сега и тие црвен и ќе испадни се регуларно..како нормално да си имаат изгубено...професионални местачи бајо мој.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Лацио - Џенова, лагано 7+. Не знам како е сега, не играм веќе 10 години, ама порано во последните кола паѓаше коефициентот на 7+ од 15 на 6-7.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom