Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.440
Поени од реакции
14.875
Ако и сезонава не успее Лестер да избори место во ЛШ, тогаш навистина Роџерс е баксуз. Многу ги почитувам како проект, а и него како тренер.

А од тренери од кои очекував повеќе, ме разочара Анчелоти. Во ваква шашава сезона мораше барем сериозно да влезе во борба за ЛШ. А и не гледам никаков негов печат, ниту прогрес во играта на Евертон. Се се сведува на квалитетот на фудбалерите.

На Тотенхем му треба тренер кој ќе сака да игра со тие фудбалери, а не да ги ограничува и жртвува по секоја цена за да си исфура некоја своја филозофија.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.647
Поени од реакции
8.232
Ако и сезонава не успее Лестер да избори место во ЛШ, тогаш навистина Роџерс е баксуз. Многу ги почитувам како проект, а и него како тренер.

А од тренери од кои очекував повеќе, ме разочара Анчелоти. Во ваква шашава сезона мораше барем сериозно да влезе во борба за ЛШ. А и не гледам никаков негов печат, ниту прогрес во играта на Евертон. Се се сведува на квалитетот на фудбалерите.

На Тотенхем му треба тренер кој ќе сака да игра со тие фудбалери, а не да ги ограничува и жртвува по секоја цена за да си исфура некоја своја филозофија.
Не ми е јасно што очекувате од Евертон и Анчелоти? Ја крена играта на тимот? Да! Овие што се пред него исто, епа тоа е тоа, да не мислевте шампион ќе бива?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.440
Поени од реакции
14.875
Не ми е јасно што очекувате од Евертон и Анчелоти? Ја крена играта на тимот? Да! Овие што се пред него исто, епа тоа е тоа, да не мислевте шампион ќе бива?
Според мене Евертон нема некоја игра, како што напишав, Анчелоти нема оставено свој печат. Ја не гледам некој негов голем придонес.

А по квалитет Евертон сигурно не во првите четири, но сега имаше шанса да се вмеша во борба за ЛШ.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А и не гледам никаков негов печат, ниту прогрес во играта на Евертон.
Како не гледаш кога си го пишал веќе во следната реченица.
Се се сведува на квалитетот на фудбалерите.
Еве ти го печатот.

Од таму и резултатот и пласманот на табелата таков каков што е.

Највеќе изненадија Ливерпул и Вест Хем сезонава, другото горе доле е во рамките на очекуваното.
Автоматски споено мислење:

Според мене Евертон нема некоја игра, како што напишав, Анчелоти нема оставено свој печат. Ја не гледам некој негов голем придонес.
И пак. Објасни го печатот на Анчелоти во неговата тренерска кариера. По што е познат?

Еве јас сум сопственик на екипа и барам тренер. Ти си менаџер и ми викаш еј еве ти го понудувам Анчелоти и јас те прашувам што Анчелоти може да и донесе на мојата екипа, што да очекувам од него.
(освен добриот однос со ѕвездите у екипата и мирната соблекувална)

Последно уредено од модератор:
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.440
Поени од реакции
14.875
Како не гледаш кога си го пишал веќе во следната реченица.

Еве ти го печатот.

Од таму и резултатот и пласманот на табелата таков каков што е.

Највеќе изненадија Ливерпул и Вест Хем сезонава, другото горе доле е во рамките на очекуваното.
Автоматски споено мислење:

И пак. Објасни го печатот на Анчелоти во неговата тренерска кариера. По што е познат?

Еве јас сум сопственик на екипа и барам тренер. Ти си менаџер и ми викаш еј еве ти го понудувам Анчелоти и јас те прашувам што Анчелоти може да и донесе на мојата екипа, што да очекувам од него.
(освен добриот однос со ѕвездите у екипата и мирната соблекувална)
Добро Џонтра, сега не ми се влегува во таква дискусија. :)

Но, еве и да си во право за тоа што го пишуваш, не менува дека Анчелоти не придонесол за подобри резултати на Евертон. Односно не е заслужен за повеќе бодови, отколку што е квалитетот на фудбалерите.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.647
Поени од реакции
8.232
Добро Џонтра, сега не ми се влегува во таква дискусија. :)

Но, еве и да си во право за тоа што го пишуваш, не менува дека Анчелоти не придонесол за подобри резултати на Евертон. Односно не е заслужен за повеќе бодови, отколку што е квалитетот на фудбалерите.
Па тоа е тоа бе друже! Му викаш на газдата купи ми Порше, Ок знаеш да го возиш? Знам! Толку. Да бил кадарен за Ламборџини ќе побарал, ама знае дека не може да го вози и не бара. Си ги пружа нозете колку му е долга чергата :toe:
Кај и да бил Карло, тоа му е одлика, мирна соблекувална, течен фудбал без таласање многу многу и што е важно не иде на живци никому.
Ако барате забава, бујрум Мурџо е слободен. Може да ви се моча и на клуб и на навивачи, кога ќе посакате!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.055
Поени од реакции
19.436
Јаоо составот на Арсенал, ќе биди интересно по таа страна на Ричарлисон :icon_lol:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Арсенал нерешено ако извадат ќе биде премија. Асален напаѓач немаат вечерва (Лаказет е повреден, Ауба има маларија), единствено Мартинели ако направи нешто ако влезе во второ полувреме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не беа линииве кај двајцата понапред дури и од раката? :ROFLMAO:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.055
Поени од реакции
19.436
Арсенал подобри за нијанса ама без двајцата најдобри играчи и толку е успех. Ме чуди незаинтересираноста на Евертон да нападни, да проба да изигра нешто за победа оти со победа се враќаат во игра за ЛШ. Очекував Ричарлисон сто мајки да му споеби на Џака по таа страна ама ништо, штама.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Хахаахахха па уште и слави Ричарлисон со танц ова хааххаахахах

Каков гол :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Голов е Арсенал ин а натшел :cuc:

Статус