- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.625
- Поени од реакции
- 36.355
Ајде, смени го, сега имаш таква опција.Мењам глас, за у петок.
Ајде, смени го, сега имаш таква опција.Мењам глас, за у петок.
Do you need audience?Се вртам на шипка
Море тебе како предлагач на оваа no sense реформа прв те чекам да видам кога ќе поминат полицискиве часови во петок во 9 вечер Злате кога ќе те тагне да презентираш филм дали ќе бидеш тука или ќе се пушиш во некоја низоземска биртијаI jas kako opozicija se izvinuvam za ispadite na moeto glasacko telo.
Помина времето за биртии за него. Сега во 10 треба да е в кревет.Море тебе како предлагач на оваа no sense реформа прв те чекам да видам кога ќе поминат полицискиве часови во петок во 9 вечер Злате кога ќе те тагне да презентираш филм дали ќе бидеш тука или ќе се пушиш во некоја низоземска биртија
Неслучајно само луѓе во брак му ја гласаат реформатаПомина времето за биртии за него. Сега во 10 треба да е в кревет.
Не сум во брак, дали тоа значи дека ќе се женам скоро?Неслучајно само луѓе во брак му ја гласаат реформата
Да си го смениш гласот ако не си во бракНе сум во брак, дали тоа значи дека ќе се женам скоро?
Convince me with a pole dancing session.Да си го смениш гласот ако не си во брак
Како Злате ќе кажеше така, ама сега мора да трпиме различности, блм, феминизам, па затоа и ова правење забава на Корвус и Вот.На претходните клубови како било гласањето?
И тебе маци исто едвај те чекам да презентираш филмови во петок навечер, ете дури и моите предлози ќе ти ги оставам да ги презентираш јас секако не сум дома тоа времеКако Злате ќе кажеше така, ама сега мора да трпиме различности, блм, феминизам, па затоа и ова правење забава на Корвус и Вот.