- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.590
- Поени од реакции
- 13.955
Ајдеее Вест Хеммм, мора да одат ЛШ ![Кафе :coffee: :coffee:](/styles/default/xenforo/smilies/coffee.png)
![Кафе :coffee: :coffee:](/styles/default/xenforo/smilies/coffee.png)
Колку прсти да се отворам?Отвори се сезаме
Иди ми дојди ми си прават секоја година и тоа цело време доминираат во Чемпионшип за во ПЛ да бидат убедливо последни.
Изгледај го документарецот за Саутемптон на Нетфликс. Таму е добро објаснето дека по отпаѓање во Чемпионшип, мораш да запнеш да се вратиш уште истата сезона додека седи кешот од ТВ правата. Ако не се вратиш одма, ризикуваш масовно губење кадар, намалени приходи, потешка регрутација итн. и почнуваш јово наново. Затоа тазе отпаднатите екипи се во предност спрема староседелците во Чемпионшип а и веднаш гледаат да се вратат.Иди ми дојди ми си прават секоја година и тоа цело време доминираат во Чемпионшип за во ПЛ да бидат убедливо последни.
Како што гледам истите екипи што испаднаа лани ќе се вратат, Норич, Вотфорд се сигурни и Бормут може преку плејоф. Ако овие се први тука, а испаѓаат во Пл тогаш за другиве да не зборам, изгледа друг спорт играат.
Големиот КошчиелниОва првите 2 примени гола на Вест Хем се типично Арсеналовки. Скилот за првиот е прајм Џуру, а вториот ко колаборација меѓу Војчех и Лоран.![]()
И убедливо најдобри во Чемпионшип. Со добра основа за да изградат посолиден тим за ПЛ.Иди ми дојди ми си прават секоја година и тоа цело време доминираат во Чемпионшип за во ПЛ да бидат убедливо последни.
Како што гледам истите екипи што испаднаа лани ќе се вратат, Норич, Вотфорд се сигурни и Бормут може преку плејоф. Ако овие се први тука, а испаѓаат во Пл тогаш за другиве да не зборам, изгледа друг спорт играат.
Знам, тв правата таму не се убаво распоредени. Целиот кајмак оди кај овие што фаќаат прмоција, тие мислам дека зимаат скоро колку овие што се на средина во ПЛ. Плус наредна сезона зимаат и од Пл тв права и овие другиве што се во Чемпионшип не можат финансиски да се борат со овие што прават иди ми дојди ми.Изгледај го документарецот за Саутемптон на Нетфликс. Таму е добро објаснето дека по отпаѓање во Чемпионшип, мораш да запнеш да се вратиш уште истата сезона додека седи кешот од ТВ правата. Ако не се вратиш одма, ризикуваш масовно губење кадар, намалени приходи, потешка регрутација итн. и почнуваш јово наново. Затоа тазе отпаднатите екипи се во предност спрема староседелците во Чемпионшип а и веднаш гледаат да се вратат.