Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Њукасл 11 на 11 водеше 2:0 и подобар беше прво полувреме, второ со играч повеќе не може да излезе од шеснаесетник и прима два гола (уште еден иншалах да примат).
Е ова е дно екипа, а не Палас и Барнли.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.470
Поени од реакции
4.617
Како се мењаат коментарите од минута за минута тука :pos:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.124
Поени од реакции
19.526
Без разлика на крајниот исход Вест Хем имаат страшна сезона, ќе биди пекол за тоа место во ЛШ до сам крај.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Убаво попладне за фановите на Челзи и Ливерпул. :D

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Neznam zosto ama ni Leicester ni West ham nema da bida top4 na kraj od sezonava

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.174
Поени од реакции
13.453
Ова првите 2 примени гола на Вест Хем се типично Арсеналовки. Скилот за првиот е прајм Џуру, а вториот ко колаборација меѓу Војчех и Лоран. :love:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Иди ми дојди ми си прават секоја година и тоа цело време доминираат во Чемпионшип за во ПЛ да бидат убедливо последни.

Како што гледам истите екипи што испаднаа лани ќе се вратат, Норич, Вотфорд се сигурни и Бормут може преку плејоф. Ако овие се први тука, а испаѓаат во Пл тогаш за другиве да не зборам, изгледа друг спорт играат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Иди ми дојди ми си прават секоја година и тоа цело време доминираат во Чемпионшип за во ПЛ да бидат убедливо последни.

Како што гледам истите екипи што испаднаа лани ќе се вратат, Норич, Вотфорд се сигурни и Бормут може преку плејоф. Ако овие се први тука, а испаѓаат во Пл тогаш за другиве да не зборам, изгледа друг спорт играат.
Изгледај го документарецот за Саутемптон на Нетфликс. Таму е добро објаснето дека по отпаѓање во Чемпионшип, мораш да запнеш да се вратиш уште истата сезона додека седи кешот од ТВ правата. Ако не се вратиш одма, ризикуваш масовно губење кадар, намалени приходи, потешка регрутација итн. и почнуваш јово наново. Затоа тазе отпаднатите екипи се во предност спрема староседелците во Чемпионшип а и веднаш гледаат да се вратат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.868
Поени од реакции
116.140
Ова првите 2 примени гола на Вест Хем се типично Арсеналовки. Скилот за првиот е прајм Џуру, а вториот ко колаборација меѓу Војчех и Лоран. :love:
Големиот Кошчиелни :pos: Кога ќе ми текне дека Топче и компанија очи ќе ми извадеа кога им зборев дека е глупак и просечен играч... :icon_mrgr:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.607
Поени од реакции
59.389

И убедливо најдобри во Чемпионшип. Со добра основа за да изградат посолиден тим за ПЛ.
Другово е бетер.

Свонси мислам со киксов денес изгуби секакви шанси за второ место (имав надеж пошто Вотфорд игра и со Норич и со Брентфорд и во последно коло директен дуел со Свонси).
Барем повредава на Ају да не е сериозна, па да имаат некави шанси преку плеј-оф.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Изгледај го документарецот за Саутемптон на Нетфликс. Таму е добро објаснето дека по отпаѓање во Чемпионшип, мораш да запнеш да се вратиш уште истата сезона додека седи кешот од ТВ правата. Ако не се вратиш одма, ризикуваш масовно губење кадар, намалени приходи, потешка регрутација итн. и почнуваш јово наново. Затоа тазе отпаднатите екипи се во предност спрема староседелците во Чемпионшип а и веднаш гледаат да се вратат.
Знам, тв правата таму не се убаво распоредени. Целиот кајмак оди кај овие што фаќаат прмоција, тие мислам дека зимаат скоро колку овие што се на средина во ПЛ. Плус наредна сезона зимаат и од Пл тв права и овие другиве што се во Чемпионшип не можат финансиски да се борат со овие што прават иди ми дојди ми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom