Ќе почнеш после со мене за Вест Хем да навиваме кога ќе влезат во ЛШ ?Тие се, Џеси Пинкман и Џеси Лингард нема други
Едвај чекам Европско и вака да ги прославува головите
Дрес купвам од Џесика па ја на мајка нека е![]()
Симпатична екипа ми се од секогаш чеканите, се надевам ќе се докопаат до ЛШ, заслужуваат после ваква сезона со Мојс. Лингард ги однесе во друг левелЌе почнеш после со мене за Вест Хем да навиваме кога ќе влезат во ЛШ ?![]()
Интересна текма
Спарс ако не тепаат сега, дури и Конференциска Лига тешко дека би фатиле
Автоматски споено мислење:
Ако и во една ваква сезона Арсенал пак заврши пред нив...![]()
Па технички..уште не знаемеКое место од ПЛ е резервирано за Конференциската?
Па технички..уште не знаеме
Победникот од Лига Купот ќе игра во таа лига.
Сити-Тотенхем е финалето.
Ако победи Тотенхем..ќе одат.
Ама ако си победи Сити...
Тогаш ваљда 6 место, освен ако не решат нешто друго да прават, не знам 100% како ќе оди.
Ама вака, на хартија..ваљда шесто место
Така да, Тотенхем има меч топка за таа лига во финалето со Сити
Ама дали после ќе решат Тотенхем да го земе тоа место како поразен во финалето..дали ќе го дадат на шесто пласираниот..дали некое фер плеј правило ќе измислат за да наградат некоја друга екипа што вообичаено не е дел од врвот..не знам
1-4 лшИнаку кој ќе игра ЛЕ? По некоја логика 5 и 6 место. Нема да останат само со еден преставник во ЛЕ?
5 место и победникот на ФА КупИнаку кој ќе игра ЛЕ? По некоја логика 5 и 6 место. Нема да останат само со еден преставник во ЛЕ?
Па да, пишав тоаМислам дека ќе играат улога и куповите. Е сеа не знам само да не напраиле Лига куп и/или ФА куп да води во конференциска наместо во ЛЕ како до сеа![]()
Уште 50 минути не делат од шоуто на Лингард![]()
Отвори се сезаме
Дали може некако да се направи Њукасл да отпаднат од лига одма после утакмицава?![]()