Мука ми е веќе од ваква елиминација
Реал 2 пати , Атлетико , сега и овие пациентиве ПСЖ.
Има улога овде и личните препукувања што се меѓу Флик и Брацо.
Крив е тренерот и управата , играчите немаат никаква вина за поразов,изгинаа машки до крај и не се предадоа.
И плус еве им ги сега и Гнабри и Горецка и Левандовски нека си трчаат у бундес што нема да е битна у наредни 30 години за екипа како Баерн.
Премногу несериозен пристап од тие што диригираат , поготово за вториов меч , да се оставиш со деца на клупа за екипа како Баерн е недозволиво.
Флоренци и Верати беа на клупа кај ПСЖ , само Покетино си беше свесен дека нема потреба да ги игра.Флоренци се разболе од корона во ист ден со Гнабри , па пак беше на клупа..
Мука ми е стварно цела сезона ги пратев од прв до последен меч , играа стварно фуриозно , агресивно , желба имаа пак све да освојат , на крај испадна со килав состав да играме два четвртфинални натпревари со Сане вечити неталент и Коман цел живот една фора ама не успева.Само Робен го можеше тоа и никој друг , на иста фора што сите му ја знаеа ама никој не го запираше и стално си трпаше голови.
Поздрав до сите хејтери тука на Баерн што им се исполни душата.Хејтери сте затоа што ве има печено од Баерн и ке ве пече и во иднина.Ние не сме како вас да пукаме сеири , јас прв дадов рака за триплетата на Реал , за Барса на Пеп и Енрике , и Клоп на Ливерпул.Форумов 10 години го пратам ,ако на некоја екипа тука што играла стварно добар фудбал се мавало хејт ,тоа е Баерн.Претежно фанови на екипи "want to be champions" ама од тоа им останало само "want to be".
Поздрав и секое добро