UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Лелеееј шо прат Нејмар и Мбапе на утакмицата, вистинско чудо е како не влезе една од шансите во гол.
Како е наапан Нејмар до крај дава гол па ја на мајка нека е,ова е негова вечер :)

1 минута молк за нас што Нејмар ни е капитен на фантази

Овој коментаторов на Арена повеќе ги познава ПСЖ и нивните играчи, имам чуство дека навива за нив.
A ja imam osecaj deka treses zeleni,normalno deka znae toa mu e rabota.plus komentira francuska liga

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Последно уредено:
https%3A%2F%2Fs3-images.sportbible.com%2Fs3%2Fcontent%2F91a8116460752c2e97377e4989c1dbbf.jpg

Ја глеам тука 90 % од форумов се хејтери на Баерн , кај бевте да ставате слики за 2та недосудени пенала у Минхен.
Ах бе , кармата е кучка да знаете

Да им се зацементира лузерскиот статус по потрошена миљарда инвестиции.
Јас па мислам дека (можеби е веќе стварно досадно секоја година), ама сезонава конечно после 10тина години креирање тим, ќе земе една од ПСЖ и Сити. Нивен евентуален дуел би бил "финале пред финале" дефинитивно. Само да не им помешаат сметки германците. :D

Да им се зацементира лузерскиот статус по потрошена миљарда инвестиции.

Не е проблемот тоа што потрошија милијарди..не се единствени..тука се Реал,Барса,Сити,Челзи и останатите што исто така трошат многу пари....проблемот е тоа што и покрај толку потрошени пари имаат мизерен тим и играат отров предвидлив фудбал каде даваат голој со индивидуален квалитет.

Ајде Сити ќе речиш барем везат по теренот, имаат идеа и план за на подолг рок,личат на екипа...овие мизериите ѓупски да ти се одмили фудбалот кога ќе ги гледаш.

И ја мислам дека ке поминат, не е можно толку многу да промашуваат од ПСЖ. Само ете, не сакам клубови кои ги направија преку ноќ конкурентни.

Ako brcne Nejmar golce i popminat, heroj!
Ako ispadnat, kako nisto da ne se slucilo.
Taka?

Сега против Баккккккер ако не направи нешто Сане - нека се убие.

Сане ме потсеќа на Рашфорд од сезонава, кога треба да шутне подава, кога треба да подаде шутира. Во два наврата ги имаше Милер и Чупо слободни, се реши да финишира. Decision making у минус.

1 минута молк за нас што Нејмар ни е капитен на фантази
само што го купив нејмар место Салах. Мбапе ми е капитен...

(кин го продадов)
Автоматски споено мислење:

Не треба заради гол на гости ПСЖ да иде даље и со овој резултат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom