Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ubava asistencija na Alioski, golema pobeda za Leeds :bravobe:

Сити си се одлепи на табела и сега ќе си игра курташак, си ги одмара клучните играчи Пеп, му се можи.

Ниту Биелса е легенда, ниту овие се големи. Ама денеска го испердаши филозофот и сераторот за сите пари.

Зел човекот на на осум кола до крај и неокончана титула, со скоро цел втор тим излегол. Вовововов, предноста е 25 бода, вововово игра против Чарлтон.

Последно уредено:
И што е битно дали ја допрел или не овој од Астон вила топката? Ако е(беше) во офсајд, кој им курац гледаа дали ја допрел?
Тотално небитно у ситуацијава. o_O

Хахахаах ВАР и гледање на милиметарски „офсајди“:pos: :pos:
Ниту Биелса е легенда, ниту овие се големи. Ама денеска го испердаши филозофот и сераторот за сите пари.

Зел човекот на на осум кола до крај и неокончана титула, со скоро цел втор тим излегол. Вовововов, предноста е 25 бода, вововово игра против Чарлтон.
Срам да му е да ротира играчи, кога има ЛШ за 3-4 дена и милион бодови предност.

Ливерпул повторно рутинирано. Со глупостите што ги прават на сила ќе ги пикнат Челзи во топ 4. Вест Хем е последна надеж следната година да ги гледаме Хаверц, Вернер и останатите мега засилувања во Лига Европа.

Лани во прво коло, кога на Стерлинг му поништија ваков гол и пишав во ПЛ темата, еве ти што ми одговори.

Слободно читај надоле од маринети, Пеџа и другите од ваш фан клуб, како скокнавте дека уште од старт ги форсирам Сити за титула.

Затоа сега кога ќе ви поништат на вас ваков гол и ве гледам како кукате ми се прави посебен ќејф на душичката. :love:

Хахахаах ВАР и гледање на милиметарски „офсајди“:pos: :pos:

Срам да му е да ротира играчи, кога има ЛШ за 3-4 дена и милион бодови предност.

Едно е ротирање, друго е просеравање. Не се работи за два-тројца. Класично потценување на противникот, не му е првпат и секогаш му се удира од глава.
Автоматски споено мислење:

Ливерпул повторно рутинирано. Со глупостите што ги прават на сила ќе ги пикнат Челзи во топ 4. Вест Хем е последна надеж следната година да ги гледаме Хаверц, Вернер и останатите мега засилувања во Лига Европа.

20210406_223918.jpg

Dotogas gledajgo man utd vo liga evropa:pusigo:

Лани во прво коло, кога на Стерлинг му поништија ваков гол и пишав во ПЛ темата, еве ти што ми одговори.

Слободно читај надоле од маринети, Пеџа и другите од ваш фан клуб, како скокнавте дека уште од старт ги форсирам Сити за титула.

Затоа сега кога ќе ви поништат на вас ваков гол и ве гледам како кукате ми се прави посебен ќејф на душичката. :love:
Не сум ја крив што беше приморан да бираш за кој од ривалите да навиваш јбг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom