Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми изледаше како Интер да беа незаинтересирани цел меч, вакво кур играње одамна не сум видел, очекував второ да играме поагресивно но ништо од тоа.

Јас мислам дека пеналот за Сасуоло не го даде само затоа што прво не им досуди чист пенал на Интер.

Пеналов на Наполи што го свирна.. :facepalm: Како бе ова беше пенал, а тоа над Киеза у прво не беше? Имаше и над Зиелински сумлива ситуација што каде каде беше повеќе пенал од ова на крај што им го свирна.

Просто неверојатно е како може при вар, мар, комуникации меѓу себе и што ли уште не сеуште да сме сведоци на вакви пропусти у една од наголемите лиги у свет. Еве и на Интер-Сасуоло она чиста рака е се гледа од сликава, другата ситуација не ја видов кај што викате Сасуоло оштетен, ама ете пак сумливи ситуации и покрај све што се имплементираше као демек да помогне.

Да се бара објективност на темава е сулудо

Инчестер Сити, Интерс Сент Жермен, Интерн Минхен... Го доминираме првенствово како да играме во Серија Б (некој знае како е, некој не)...

Не бе, не сме топ 5 клуб у Свет...

Пеналов на Наполи што го свирна.. :facepalm: Како бе ова беше пенал, а тоа над Киеза у прво не беше? Имаше и над Зиелински сумлива ситуација што каде каде беше повеќе пенал од ова на крај што им го свирна.

Просто неверојатно е како може при вар, мар, комуникации меѓу себе и што ли уште не сеуште да сме сведоци на вакви пропусти у една од наголемите лиги у свет. Еве и на Интер-Сасуоло она чиста рака е се гледа од сликава, другата ситуација не ја видов кај што викате Сасуоло оштетен, ама ете пак сумливи ситуации и покрај све што се имплементираше као демек да помогне.

Работата е тоа што сите судии се сепак луѓе и сите имаат различни критериуми....на една утакмица гледаш едно се свири пенал, на друга утакмица не се свири истото, во друга лига на сосема различна утакмица свират смешни пенали..и така во круг.

Значи 2 пенала имаше за Интер, ова од сликава постирана не ми текнува на ситуацијата, јас мислев за таа Марлон кога ја изби и му удри у рука. :kafence:

Имаше основа за пенал за Сасуоло дефинитивно, не ми текнува кај беше топката у случајот па да можам да спинувам малце и Мондоников стил.:kafence:

Ете според нековата објективност што бараше жут картон за голманот на Беневенто во утакмицата со Јуве каде овој се излизга со топката у раце надвор од шеснаесетник, тука за стартот на Консиљи надвор од 16 место жут требаше чист црвен. :kafence:

Инчестер Сити, Интерс Сент Жермен, Интерн Минхен... Го доминираме првенствово како да играме во Серија Б (некој знае како е, некој не)...

Не бе, не сме топ 5 клуб у Свет...
Топ 5 клуб во свет не испаѓа во групна фаза ЛШ. Сеуште не сте во таа елита.

На Монде секој втор пост му е тежок блам, ама за жал некои сеуште го сметаат за нај објективниот навивач на форумов...

Не филозофирај, кажи си едноставно, Јувентус има најквалитетен состав во лигата.

И Џонтра да те разбере.

Топ 5 клуб во свет не испаѓа во групна фаза ЛШ. Сеуште не сте во таа елита.
Како што реков Конте правеше глупости, измислуваше топла вода, имавме корона, плус против Борусија го заебаа Хакими да не игра со лажен тест...

Како и да е Конте со истиот тим излезе од Галатасарај во ЛШ а Алегри стигна до финале ЛШ...

Исто и Сити сите го сметаат за топ 3 тимови во свет а нема помирисиано полуфинале ЛШ... Така да не се секирај наредна сезона ќе правиме муабет, има сите постови со хехенца да ви ги извадам

На Монде секој втор пост му е тежок блам, ама за жал некои сеуште го сметаат за нај објективниот навивач на форумов...

Како што реков Конте правеше глупости, измислуваше топла вода, имавме корона, плус против Борусија го заебаа Хакими да не игра со лажен тест...

Како и да е Конте со истиот тим излезе од Галатасарај во ЛШ а Алегри стигна до финале ЛШ...

Исто и Сити сите го сметаат за топ 3 тимови во свет а нема помирисиано полуфинале ЛШ... Така да не се секирај наредна сезона ќе правиме муабет, има сите постови со хехенца да ви ги извадам
Не е важно. Корона за сите има не само за Конте и Интер. Така да како и да е групна фаза испаднаа Интер. Топ 5 тим тоа го прави. А срамота е споредбава со Сити. Тим кој освои 2 титули во последни 3 сезони и е на добар пат и сезонава исто да направи. Сфаќам дека форсираш ама имај малце усул. Интер е на пат да стане топ 5 тим ама сеуште не е има разлика.

Не го тргајте вниманието од судиската победа на Интер против Сасуоло, се чекаат гОрИлАаЗзЗзЗ и Трчачот на средни дистанци да ја прогласат сезоната за неважечка и освоена со судии. :kafence:

tenor.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom