Koj e ovoj?Ne se interesiral za Makedonija hahah. Ja gledal Albanija so San marino demek hahah abe kazi ke puknes od maka !!Прегледај го приврзокот 290574
Mevljan Adili od Skopje igrashe za Skendija i ShkupiKoj e ovoj?
Битен фактор овој ... Поголем фактор се пензионерите на пазарче кога ги прашуваат за поскапувањето на пиперките и лимонот.Mevljan Adili od Skopje igrashe za Skendija i Shkupi
Ne e biten ! A dodeka igrase za Shkupi se nudeshe da igra za nasha rep ... neshto kao cekal povikБитен фактор овој ... Поголем фактор се пензионерите на пазарче кога ги прашуваат за поскапувањето на пиперките и лимонот.
Овие безвременски слики мора да се архивираат на некој посебен сервер во длабочините на некоја планина во Норвешка. Да ги има за век и векови.Прегледај го приврзокот 290557Прегледај го приврзокот 290558Прегледај го приврзокот 290559Прегледај го приврзокот 290560Прегледај го приврзокот 290561Прегледај го приврзокот 290562Прегледај го приврзокот 290563Прегледај го приврзокот 290564Прегледај го приврзокот 290565Прегледај го приврзокот 290566Прегледај го приврзокот 290567Прегледај го приврзокот 290568Прегледај го приврзокот 290569Прегледај го приврзокот 290570
samo sto ne mu e poslabaСекогаш кога се шутира од прва се оди со спротивната нога од страната од кај шо иди топката, во случајот на Вернер мораше да оди со десна и само да ја отвори копачката, иако му е послаба нога. Ме потсети на мајсторов како се завршува.
ne znam kako e vo drugi drzavi, no vo germanija so zakon e zabraneto natprevarite na germanskata reprezentacija da ne se dostapni na free TV. zaradi toa DAZN da ne bi se dogovoril so nekoe germansko free TV za prenos ne bi dobile licenca voopsto da operiraat vo germanija.Точно но барем само нашата репка да си оди на национална тв. Ете во Германија Дазн ги има правата за сите фудбалски натпревари на Уефа и Фифа, но ете Германската репрезентација си оди на РТЛ.
velkovski koga imase 17 godini ili kolku i da bea na edno intervju dobi prasanje dali trenira individualno, a negoviot odgovor bese deka nema potreba od takvi raboti, dovolno kvalitetni se treninzite na rabotnicki. enough said deckoto ima sreka sto poseduva tolku priroden talent za fudbal, prosecno talentiran makedonski fudbaler so negovoto zalaganje sega ke igrase opstinska liga. cestite povredi verojatno se posledica na toa nezalaganje, retko se slucuva da odigra 5-6 natprevari pred nesto da nastrada. zaradi toa i tesko mi se veruva deka nekogas ke zaigra standardno vo top 5 liga. na poedinecni natprevari toa go moze, gi ima fudbalskite sposobnosti, ama ne mi se veruva deka fizicki moze da igra celi sezoni standardno vo top 5 liga. najdobar primer bea natprevarite protiv polska i avstrija. protiv polska odigra kvaliteten natprevar za posle nekolku dena da se izbruka protiv avstrija, eden potezok pas ne mu uspea od sto bese umoren i sekogas kasnese eden cekor.Ама Велковски некако се глеаше дека стварно има потенцијал и за стопер и за дмф. Баш штета според мене. Иако сепак му доаѓа на твоето за било кој
e ajde de, ama tipot e duri bivsi mladinski reprezentativec na makedonija, znaci go ima noseno makedonskiot dres. bese megu drugo del od generacijata koja so milevski se kvalificirase za EP, ama ne igrase na turnirot ili vo kvalifikaciite, bese del samo na prijatelski.Еве, одговорот на шупаков Мевљан е типичен опис на моменталната ситуација во Македонија. На ваков резултат кој сплоти се живо у земјата, видливо е дека со одговорот има намера да навреди, понижи итн. Значи не мора да ја гледал за да знае за историскиов резултат, и нормално дека знае ама тоа е одговорот за жал. Никој не вика дека треба да навива за Македонија, нека си навива за Албанија ако така чуствува у срце, али со одговоров се посра као фудбалер од Македонија, им се посра на сите репрезентативци албанска националност, се посра на својот памет кој не ни го има. Можеше као секој нормален чоек да искоментира дека е голем резултат, дека им честита на репрезентативците али не. Јебига секој со својот памет.
А зошто па да е профил центарфор?A по тебе кој е моментално за у напад на репка? Ама да е профил центарфор.
Какво прашање ми постави, што ќе ни е центарфор. Ок друже не шишти ебате, секој има свое мислење. Поштуем твое, ете си кажа, ако мислиш дека Стојановски и Миовски се бољи од Јаховиќ ок е. Факт е дека нашата игра исто така честопати се базира и на центаршутеви и тука сме доста слаби, практички безопасни па затоа и мислам како што кажав претходно на играчи како Барди, Алиоски кои знаат да набацат топка као со рака жално е да немаме квалитетен центарфор , тоа ми беше муабетот. Е сеа нормално секој со своите убедувања кој е бољи кој не е.А зошто па да е профил центарфор?
И јас сум фан на олдскул голгетери и тешкаши ама модерниот фудбал не е баш. Исто и за формацијата што ја играме, гледаме колку Трајковски повеќе одговара у неа. Најдоброто нешто во кое сме различни од минатото е тоа што гледаме да играме по земја кога е можно тоа, не е примарна опција веќе рогни центаршут и чекај на шпицот да спушти.
Но ако ете веќе бираме центарфори, Стојановски и Миовски у секој момент би ги зел пред Јахович. Фичо Ивановски од пензија би го вратил пред Јаховиќ. До толку е непотребен сељакот.
Уште полошо. Бил во репка со добар дел од сегашните А репрезентативци. Копук, што друго да се каже за такви фаци.e ajde de, ama tipot e duri bivsi mladinski reprezentativec na makedonija, znaci go ima noseno makedonskiot dres. bese megu drugo del od generacijata koja so milevski se kvalificirase za EP, ama ne igrase na turnirot ili vo kvalifikaciite, bese del samo na prijatelski.
toa mi bese zborot. bese duri soigrac vo mladinska reprezentacija na bardhi, velkovski, musliu, bejtulai, sisko, zajkov, nikolov i sea kao ne go interesira sto e so reprezentacijata. kolku i da ne go interesira cisto od pocit kon bivsite soigraci bi trebal da postapi na drug nacin.Уште полошо. Бил во репка со добар дел од сегашните А репрезентативци. Копук, што друго да се каже за такви фаци.
Баш ме радува ова.Дарко Велковски во новата сезона ќе игра во Бундеслигата!?
Македонскиот стопер Дарко Велковски одигра феноменален натпревар за Македонија против Германија во Дуизбург и беше главна алка во тимот во херојската победа (1-2), најголема во историјата на македонската фудбалска репрезентација.www.gol.mk