Македонска фудбалска репрезентација

Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.737
Mislam deka na site bi ni legnal Bankog :D

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Веројатно не постои голем град во светот кој повеќе смрди од Бeнког. Парадоксот е што улиците се чисти, нема ѓубре, но мириса од канализацијата. Тек улиците каде што се продава улична храна. Убав да се посети, ама за живеачка :cenzura:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.552
Поени од реакции
24.896
Веројатно не постои голем град во светот кој повеќе смрди од Бeнког. Парадоксот е што улиците се чисти, нема ѓубре, но мириса од канализацијата. Тек улиците каде што се продава улична храна. Убав да се посети, ама за живеачка :cenzura:

go sreduvaat toa, novite delovi se ok. najmal problem e toa, ritamot na ziveenje tamu e 200 na saat pogotovo za nekoj sto ne e lokalen i tesko se snaoga vo golem grad a mal prostor

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кое е вашето моментално мислење за Јаховиќ? Дали сметате дека во овој момент заслужува да биде повикан во репрезентација?
Не. Има 34 години, дури е Мрме сигурно нема да игра, а после европско треба да се подмлади нападот, попрво би ги повикал Миовски или Мусовски отколку Јаховиќ.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.448
Кое е вашето моментално мислење за Јаховиќ? Дали сметате дека во овој момент заслужува да биде повикан во репрезентација?
Нема да биде повикан. Сам се откажа од репрезентација кога не му дадоа премија (барем според него) после натпреварите со Италија и Лихтенштајн.
После имаше испад на фб :

Мрме, зошто на сите играчи од репрезентацијата им даде премија од 1.500 евра за натпреварите со Италија и Лихтенштајн, а на мене не? Или можеби си ме заборавил? Не се сеќаваш дека и јас бев дел од тие натпревари, или дека се откажав од репрезентацијата поради ТЕБЕ и ФФМ!? Не ми требаат твоите пари, но тука покажувате ТИ и ФФМ какви луѓе сте… Почастете се од мојата премија – напиша Јаховиќ

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Никаква причина нема Јахович да биде викнат, а и во катастрофална форма е, бетар од Нестор, на 25 меча последни само 2 гола.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јахович можеше да биди нашиот Џеко..штета што се искараа и така неславно заврши...ама затоа сега го имаме нашиот Жиру во Несторовски :D

Член од
19 август 2010
Мислења
4.011
Поени од реакции
9.795
Па затоа го поставив прашањево, да чујам ваши мислења. Знам дека се испокараа нешо, ама мислев дека може да се опраи ситуацијата за доброто на репката, да бидеме уште посилни во скок игра, а богами гледам дека овој знае да закачи добри голови и со јак шут у Турција. Мое мислење е дека ни фали таков профил во шеснаесетник, ама чим ја имаат закачено со Мрме тоа е.
Автоматски споено мислење:

Жално е што на онакви изведувачи на слободни и корни ( Барди, Алиоски, Трајковски) да не е во шеснаесетник овој, ама јебига.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако има некој што е поголем сељак и попреценет играч од Несторот, тоа е токму Јаховиќ. Два гола има сезонава дадено. Не е ни за петти избор у нападот моментално.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.011
Поени од реакции
9.795
Ако има некој што е поголем сељак и попреценет играч од Несторот, тоа е токму Јаховиќ. Два гола има сезонава дадено. Не е ни за петти избор у нападот моментално.
A по тебе кој е моментално за у напад на репка? Ама да е профил центарфор.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Вистински професионалец, ај на страна ова со расекотината, погледнете му ја изјавата.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.147
Поени од реакции
2.717
Вистински професионалец, ај на страна ова со расекотината, погледнете му ја изјавата.

Пушти ги тие кафанските слики од Адеми:D Бонус слики и од Видара, не можам да ги најдам од прошлиот пат што ги постираше:LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom