Македонска фудбалска репрезентација

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Ај да издржиме 15 мин и полна капа, па после што сака нека биде

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој па османлијава само дроби нешто од прееска, гомнар

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.853
Поени од реакции
10.670
Енис Барди мора да бега од мртвиот Леванте, страшно добар играч.

Јас откога памтам за себе сум фан на германската репрезентација, покрај македонската нели, ама моментално се дно, а и нѐ потценија многу. Измени не направија на полувреме и мислам дека може да искористиме барем нерешено да извадиме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
За пријателче прашувам, колку е квотата за 1 сега на полувреме?
1617220178197.png

Изненадувачки висока би рекол, знаејќи што сме ние, а што е Германија во фудбалот

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Енис Барди мора да бега од мртвиот Леванте, страшно добар играч.

Јас откога памтам за себе сум фан на германската репрезентација, покрај македонската нели, ама моментално се дно, а и нѐ потценија многу. Измени не направија на полувреме и мислам дека може да искористиме барем нерешено да извадиме.
Ова лето му е перфектно за да направи трансфер, мислам дека до сега тамам му беше тимот, ама од сега мора да бара едно скалило погоре

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Браво, одлична игра. Само така може да се игра против ваков противник. Да видиме кој е планот на Мрмињо за да заминеме непоразени. Кој ќотек го изеде Николов од тој Госенс :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ако продолжи вака да игра Адеми, после европското ќе си обезбеди еден убав, дебел договор во некој тим во подобра лига. Човекот владее со неговата позиција на терен, браво.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако продолжи вака да игра Адеми, после европското ќе си обезбеди еден убав, дебел договор во некој тим во подобра лига. Човекот владее со неговата позиција на терен, браво.
Не верувам, има често напоменувано дека му останува лојален на Динамо, женет е со Хрватка, фамилијата му е таму, скроз иста Варди ситуација.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Е сеа Бејтулаи ќе ја опраи

Kajgana Shop

На врв Bottom