Џ
Џонтра Волта
Гостин
Од мене му е простено, ако ништо друго барем точно пишал кои наместо кој.Прегледај го приврзокот 289804
Второ одделение, второ полугодие. Кога ќе те сретнат во ходник од другиот клас во сооднос 10:1.
Од мене му е простено, ако ништо друго барем точно пишал кои наместо кој.Прегледај го приврзокот 289804
Второ одделение, второ полугодие. Кога ќе те сретнат во ходник од другиот клас во сооднос 10:1.
Ај, ај, кога ќе даде два пенала против Сан Марино у пријателска за пар години мене ќе ме пофали пред камера, нема тебе :/Овој па Драгонскај, војна и мир ја изрецитира за факинг Несто
ДрагонЗенека не вакцинираше против канцер со постов, бесплатно.
Пољубац ќе ти пушти на камерче како Џерард ко ја бацваше камератаАј, ај, кога ќе даде два пенала против Сан Марино у пријателска за пар години мене ќе ме пофали пред камера, нема тебе :/
Зошто?Јас па дури сега гледам дека Алиоски преговарал со Галатасарај од фен фејворит стана најомразена личност во Лидс моментално. Не е можно како одредени се зацапуваат од глупост во глупост.
Пошто Галатасарај е најомразен клуб помеѓу Фан Базата на Лидс. Ако потпише ќе биде втор играч што отишол од Лидс во Галатасарај а прв што директно ќе отиде од Лидс во Галата.Зошто?
2000та година кога играле Галатасарај-Лидс пред натпреварот се избодени двајца навивачи на Лидс по што починале.Зошто?
Ни прв ни последен2000та година кога играле Галатасарај-Лидс пред натпреварот се избодени двајца навивачи на Лидс по што починале.
Од тогаш им станал најомразен клуб.
Незнам само како Џани од сите клубови баш нив ги најде.
Да сум на негово место подобро во Силекс ќе потпишам и ќе играм Македонска лига отколку да им го направам тоа на навивачите на кој сум им бил миленик.
Некој пред него, поминал од Лидс у Галатасарај ама пред тоа бил у некој друг клуб, овој пак дирекно ќе помине и ќе биде прв. Не дека му можат нешто, ама глупо е да станеш најомразена личност во клубот каде што си играл најдобро а и плус клуб од најдобрата лига во светот.2000та година кога играле Галатасарај-Лидс пред натпреварот се избодени двајца навивачи на Лидс по што починале.
Од тогаш им станал најомразен клуб.
Незнам само како Џани од сите клубови баш нив ги најде.
Да сум на негово место подобро во Силекс ќе потпишам и ќе играм Македонска лига отколку да им го направам тоа на навивачите на кој сум им бил миленик.
Имаше еден у школо ваков као него коа игравме фудбал, секогаш Нестор го викав по името на тоа дете, сеа пак ептен се докажа дека е заглавен тука некаде.Прегледај го приврзокот 289804
СмакедонијaБреј, и меч програма сме имале бе
MacedonianFootball.com
Меч програма за сите кои поради пандемијава не можат вечерва на стадион да ја бодрат Македонија:www.facebook.com