Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Што прават Шпанците бе? Па на клупа имаат подобар состав од овој што игра. Изгледа Луис Енрике ептен ги потценил Грузија.

Шпанија веќе 7 години неможи да се состави...100 играчи сменваат секој квалификациски циклус и никако да ја погодат вистинската екипа...и тоа во годините кога Реал и Барса дробеа низ Европа тие се брукаат како репрезентација...огромен pool на фудбалери неискористени....првин ни самите не знаат како стил сакаат да играат.....јас да му сум тренер ќе вадам подобар тим од овие шалабајзерските комбинации на Енрике.

Ќе одам со full Атлетико Мадрид/Виљреал копачки стил и то е то....овие ги играат пола играчи од Барселона,другата половина од копачки екипи и екипата не знај шо да игра.

Чекај чекај, дали тоа Енрике не ги повика ни еден од напаѓачите кои се во форма во Ла Лига и оди со факинг Брајан Хил во нападот ???
Морено има 16 погодоци во Ла Лига само не е повикан, Аспас исто, па дури и Негредо и Солдадо би се нашле против боза репрезентациите.
Карлос Солер и тој не е повикан гледам.

А и стилот на игра ист им е веќе 15год, а прочитани се веќе од СП 2014. 80% посед и 2 шута само.

Ерменија игра со публика. За некого мајка, за некого маќеа м?
Башка што води 2:0 против Исланд.

Олмо, буши ги :kafence:
Автоматски споено мислење:

Гнаси од народ, пу.

Pa nemaat kako kaj nas golema stapka na zabolenost i umiracka.. ene israel pred nekoj dek zatvorija toa kovid centrite proglasija pobeda vrz koronata, kaj nas ministerov za smrt i premierot kriminalec pravat dubari i so vakcinite, ne samo tenderite..

Pa nemaat kako kaj nas golema stapka na zabolenost i umiracka.. ene israel pred nekoj dek zatvorija toa kovid centrite proglasija pobeda vrz koronata, kaj nas ministerov za smrt i premierot kriminalec pravat dubari i so vakcinite, ne samo tenderite..

Мојот Владимир Ѓорчев. <3

Ermencite go brcnaa Island.

овие не беа баш по правила. Имаа начичкани 1000 души еден до друг.
И Грузијциве не ми личеа баш безбедно оддалечени :D За Холандија не приметив, само хајлајтс фатив вчера на СК.

Финска извлече бод кај Украина 90 минута.
Ќе им прават проблем во групата Финците на Европско.
Со Данска, Белгија и Русија се во група.
После заслужениот пласман на Европско ако успеат и групава да ја поминат алал значи.
Пуки решета :)

Што е со Исланд ?
Пред 4 год ја победија Англија на големо натпреварување, сега едни ебани квалификации одвај ги играат против полуаматери.
Како и да е топ за нас топ 3 ќе бидеме сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom