ma jok neka si gi cuvaat... eve zaev vika ke stignat na kraj na mesecotНа секоја помош се вика фала. Бугарите имаат проблем со тоа што немаат вакцини за нив, имаат највисока смртност или така нешто и пак решиле да одделат за нас...
ma jok neka si gi cuvaat... eve zaev vika ke stignat na kraj na mesecotНа секоја помош се вика фала. Бугарите имаат проблем со тоа што немаат вакцини за нив, имаат највисока смртност или така нешто и пак решиле да одделат за нас...
Kako ne ti e jasno. Gledas vo Makedonija sto se desava?Јас сум тука, предмалку се вратив, возевме точаци со другарките...кејот врие од луѓе, во паркот исто, кафичите фул....се живо и диво е излезено.
Инаку луда работа, како им се оди до Београд за вакцина на некој, не ми е јасно.
.
Болварите го испуштија возот, нека блокираат таму вета-мета.На секоја помош се вика фала. Бугарите имаат проблем со тоа што немаат вакцини за нив, имаат највисока смртност или така нешто и пак решиле да одделат за нас...
Гледам, знам..но гледајќи ги оние илјадници луѓе наредени во колона како чекаат ред за вакцина, срби, хрвати, босанци, македонци(еххх златна Југославијо)ме фаќа страв, па тоа е еден огромен КЛАСТЕР..нема дистанца, во халите нема промена на воздухот, нема промаја....подобро дома нека седат или нека носат по две маски на фаца, нека држат дистанца, да се стрпат додека дојде вакцинирањето и кај нас.Kako ne ti e jasno. Gledas vo Makedonija sto se desava?
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Не се губи.Гледам, знам..но гледајќи ги оние илјадници луѓе наредени во колона како чекаат ред за вакцина, срби, хрвати, босанци, македонци(еххх златна Југославијо)ме фаќа страв, па тоа е еден огромен КЛАСТЕР..нема дистанца, во халите нема промена на воздухот, нема промаја....подобро дома нека седат или нека носат по две маски на фаца, нека држат дистанца, да се стрпат додека дојде вакцинирањето и кај нас.
Одговорот е очигледен, во иднината е измислена временска машина и денес ни праќаат вакцини од иднината.
Lesen odgovor. Proizveduvaa uste pred da dobijat dozvola da se pustaat vo upotreba.
Имало и холангани и германци на вакцинација во Белград... ако продолжи ова ќе мора педофилот по грешка да ги баомбардира, поводом 20 годишнина...Абе види, кој Белград кој излезен, сонце денес пука, денес нема корона ...
Болварите го испуштија возот, нека блокираат таму вета-мета.
Македонците се вакцинираа у Србија веќе.
Мислам дека е муабет тоа со рокот, поише ми е веројатно дека очекуваат руски и кинески и овие ќе им дремат за џабе.Lesen odgovor. Proizveduvaa uste pred da dobijat dozvola da se pustaat vo upotreba.
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Ова со астра зенека не е никаква теорија на заговор.Имаме среќа шо во Србија се повеќе и повеќе има теоричари на заговор и останаа фира вакцини